I NOVEMBER SKAL JEG

November, November, November, November. Så længe jeg kan huske, har det været den ene på måned på året, som jeg havde svært ved at finde noget positivt ved. Det er mørkt med mørkt på, det regner hele tiden og så er der ingen højtider eller andre små ting, som løfter den op.

De seneste år, har min mening dog ændret sig en smule og jeg har faktisk haft nogle ganske fine November-måneder. Især sidste år tog kegler. I begyndelsen var jeg et rigtig dårligt sted, som noget af jer måske husker. Jeg var ked af det hele tiden, kunne ikke finde min selvtillid og det drive, der havde holdt mig kørende i mange år, var pist væk. Men i November ændrede det hele sig. Et par gode nyheder tikkede ind og jeg rejste til Mexico med min familie, hvor jeg bl.a levede på en lille bounty ø i en uge. Fuldstændig isoleret fra omverden, uden internet, Instagram og andre forstyrrende ting. Det ændrede en masse i mig,  jeg grinte konstant, tænkte og havde de bedste dage.

Da jeg kom hjem holdt det gode humør hængende og det har faktisk været der siden (det meste af tiden, i hvert fald). Præcis derfor, må jeg erkende, at November måske alligvel kan et eller andet. I år har jeg en ganske fin måned foran mig med store og små planer. Bl.a forlader jeg landet for første gang siden i sommers og jeg har hele to rejser på programmet. Så ja, November kan måske alligvel et eller andet 🖤

I år skal jeg….

I NOVEMBER SKAL JEG 1København, November 2018

● Lancere næste kapitel henne hos Windflower og jeg arbejder på højtryk de her dage, for at få det hele klart hurtigst muligt.

● På Arken og se udstillingen, Elsket af Picasso. Jeg er ALT for dårlig til at gå på museer, selvom jeg holder enormt meget af det. Her har jeg vist allerede et punkt til mine kommende nytårsforsættere.

● Til Beirut og besøge min veninde. Hvis alt går vel, dog. Lige nu er der gang i gaderne dernede, regeringen er blevet væltet og der sker en hulens masse ting. Jeg håber at der falder ro på, for det bliver ikke med livet som indsats 😉

● Sælge ud af garderoben til Trendsales Marked d. 16. I kan godt sætte et kryds i kalenderen!

● Fejre min anden venindes fødselsdag med en god klassisk fredagsbar. Elsker fredagsbarer og den stemning der altid er til dem. Derudover starter de tidligt, hvilket (oftest) betyder, at man heller ikke kommer for sent hjem. Hilsen Mie, 32 😉

● Til Sri Lanka. Vidunderlige Sri Lanka, som jeg faldt fuldstændig pladask for, tidligere på året. Lige siden har jeg haft et ønske om at vise min mor, hvilket vidunderligt sted det er og så da tidskabalen og alt det der kunne gå op her sidst på måneden, tog vi en hurtig beslutning og bookede. Vi har booket os ind på det her hotel, som ligger præcis der, hvor jeg aller helst vil bo. Det er en af fordelene ved at rejse til steder, man tidligere har besøg.

● Se “El Camino” også kendt som Breaking Bad-filmen, på Netflix. Det er simpelthen for dårligt, at jeg ikke har set den endnu, eftersom jeg var en af dem, der havde havde en indre nedtælling til præmieredatoen.

● Reklamelinks: Bo i de seje vinterstøvler, som jeg lige har klikket hjem fra & Other Stories (når jeg ikke skal bo på en strand i Sri Lanka, selvfølgelig ;-))

Hvordan ser jeres November-planer ud?

I NOVEMBER SKAL JEG 2Mexico, November 2018

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments