FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

GLÆDELIG FREDAG 🖤

Er I klar til weekenden? Jeg vil sådan ønske, at jeg selv kunne svare kæmpe JA til det spørgsmål, men jeg må erkende, at jeg nok har verdens mest kedelig weekend i vente. jeg har sat hver.eneste.time af til at pakke hele min lejlighed ned. Intet mindre. I skrivende stund har jeg vitterligt ingen idè om, om det er rigeligt med tid eller alt for lidt. Det kan jeg svare på om et par dage 😉 Jeg er helt grøn i det her flytte-game, for det er jo ved at være en del år siden, at jeg sidst har kastet mig ud i sådan et projekt.

Så ja, det er mine weekendplaner og jeg tænker ikke, at I er særligt misundelige. Skulle der ske det, at jeg blev færdig i god tid, har jeg en lang liste af ting, jeg ville kunne kaste mig over. Lave lidt nye smykker til Windflower, tage på loppemarkeder, se et par venner, for blot at nævne et par stykker. Som tingene ser ud nu, så kommer jeg heller ikke til at se andre mennesker end mig de næste par dage og det skræmmer mig også en lille smule. Jeg satser dog på ikke at blive skør og jeg er heldigvis forholdsvis godt til at være alene.

Men før vi kommer så langt, skal vi selvfølgelig lige igennem dagen i dag. Her startede den for et par timer siden, hvor jeg vågnede til lyden af silende regn. Jeg startede med en løbetur rundt i byen. Jeg blev selvfølgelig plask-våd og samtlige myldretids-trafikanter kiggede på mig, som om jeg var helt skør at kaste mig ud i sådan en omgang, helt frivilligt. Jeg kan bestemt ikke lægge skjul på, at jeg normalt er meget lidt glad for dårligt vejr. Det eneste tidspunkt, hvor jeg godt kan lide regn, er når jeg løber. For det første virker det dejligt kølende og så er der altså også et eller andet helt enormt skønt at blive helt gennemblødt, uden at det gør noget som helst.

Lidt frisk luft er jo altid en god idè og nu er jeg helt klar til et par timer på hjemmekontoret, lidt pakning og andre praktiske ting, inden jeg sætter kursen mod Vanløse, hvor den står på familieaften.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1

Hvad med jer? Har I sjove weekendplaner? Forhåbentlig er de lidt mere interessante end mine og uanset hvad, så har jeg selvfølgelig samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤


● Det er jo en helt særlig weekend for København for på søndag sker der det, som vi er mange der har ventet på i flere år; DEN NYE METRO ÅBNER!! Det bliver simpelthen så skønt, når regnvejrsdagene bliver lidt nemmere. Der kommer til at ske en hulens masse ting rundt omkring i byen og I kan se hele programmet lige her.

● Loppesæsonen vil ingen ende tage (og heldigvis for det) og i morgen går det løs i Blågårdsgade her på Nørrebro. Jeg håber at jeg får tid til at slå forbi. Jeg skal vel have en lille pause fra flyttekaoset.

● Den (måske) forestående rigsretssag er over alt i disse dage og hvis I heller ikke heeeeeelt har fattet hvad sådan en er, så har DR lavet en ret genial video, der forklarer det så fint på 3 minutter (den er nederst i artiklen)

● Mangler I inspiration til middagsbordet, så kunne sådan en omgang her måske været en god ting at varme sig på.

● Reklamelink: Står den på lidt weekendshopping så kunne jeg forestille mig, at flere er på udkig efter en ny efterårsjakke. I så fald, har Gina Tricot netop disket op med en helt enormt flot en af slagsen.

RIGTIG GOD WEEKEND 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments