FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIP OG EN BLOMSTERKJOLE

FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIP OG EN BLOMSTERKJOLE 1Reklamelinks: Dress: Pieces Shoes: Veja Bag: By Far

Reklame for Pieces

GLÆDELIG FREDAG, VENNER 🖤

Hold nu fast for en weekend vi har i vente. Med højsommer og noget der minder lidt om hedebølge. Jeg elsker simpelthen, når sommeren liiiiige vrider alt hvad den har i sig, her på falderebet. Så skidt pyt med, at mange af os sikkert var begyndt at tænke på efterårsgarderoben. Måske har jeg endda allerede anskaffet mig en varm jakke (reklamelink). Jeg håber virkelig, at mange af jer skal til bryllup, havefødselsdag eller noget i den dur, hvor det gode vejr kommer til gode.

Jeg skal ingen af delene. Men nyde vejret skal jeg nok alligvel. Egentlig går jeg nogle rolige dage i møde, hvor jeg har et par venindeaftaler, en date med min lille nevø og lidt flytteforberedelser på programmet. I dag starter jeg dog dagen med Avène og en håndfuld skønne kollegaer. Vi skal både ud og sejle og spise morgenmad på en restaurant, som har været på min to-try-liste i lang tid. Det kan næsten kun blive en succes.

Men for lige at vende tilbage til det der med sensommer, så er den her kjole fra Pieces, som jeg havde på i går, helt perfekt. Ikke kun fordi farver virkelig matcher sæsonen, men også fordi den dækker armene og det meste af benene, hvilket jo er meget belejligt, når de kølige vindstød kommer flyvende,

FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIP OG EN BLOMSTERKJOLE 2

…Og så tilbage til det der med weekenden. Hvad har I på programmet? Som sagt håber jeg virkelig, at I skal noget, hvor I kan udnytte gode gode vejr. Om ikke andet, så har jeg selvfølgelig lige samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden bl.a kan bruges på 🖤

● Sommeren er ikke slut endnu og derfor er der selvfølgelig også fuld fart over udvalget af loppemarkeder. Her i København går det f.eks løs i Blågårdsgade og under Bispebuen til Veras Marked på søndag.

● Nu skriger vejret selvfølgelig ikke lige på Netflix (and chill) men hvis I alligvel skulle stå og mangle en god serie, så kan jeg på det varmeste anbefale “The Sinner”. Jeg er selv midt i den og den er altså spændende til et helt nyt niveau.

● Mangler I inspiration til maden, så skal I næsten prøve den her opskrift, som jeg delte tidligere på ugen.

● Reklamelinks: Efteråret skal jo nok kommet før vi får set os om og hvis I står og mangler en god jakke, så har ARKET altså den helt perfekte af slagsen, som både er pæn og praktisk på samme tid (jeg har endda selv bestilt den) og mangler I pæne sko, så kan de sørme også klare den.

● Jeg må da heller ikke glemme at nævne, at det er dagen hvo Taylor Swift’s længe ventede Lover-album udkommer. Men det ved da fleste af mine fellow pop-elskere nok allerede.

● Jeg kan også varmt anbefale at slå et smut forbi Cecilie, som netop har udgivet et helt genialt indlæg om klimaet og om hvordan vi skal stoppe med at pege fingre af hinanden og i stedet bruge tiden på at dele ud af gode råd. Som hun afslutningsvis også opfordrer til.

● I kan stadig også nå at deltage i konkurrencen om den smukkeste taske fra Adax. Vinderen finder jeg søndag aften.

RIGTIG GOD WEEKEND 🖤

FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIP OG EN BLOMSTERKJOLE 3

FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIP OG EN BLOMSTERKJOLE 4

FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIP OG EN BLOMSTERKJOLE 5

FREDAGSHILSEN, WEEKENDTIP OG EN BLOMSTERKJOLE 6

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments