KAN VI TALE LIDT OM #49

KAN VI TALE LIDT OM #49 1

● Game of Thrones-finalen! Netop fordi jeg lige har færdiggjort samtlige 8 sæsoner. Godt og vel fire måneder senere end alle andre, som tydeligvis er kommet videre. Jeg følger mig i hvert fald lidt alene med alle tankerne, analyserne og alt det der.

● Misforståelser af ord! Med alderen får jeg den ene aha-oplevelse efter den anden. Er der mon nogen af jer, som også har troet, at det hed “Englandsisen” og ikke “Indlandsisen”? (please sig ja 🙈)

● Paraplyer. Jo vist er jeg glad for dem, når der pludselig dukker en kæmpe skylle op ud af det blå (speaking of….de seneste par dage) men når vinden tager fat i dem eller når folk slår dem op i store og tætpakkede forsamlinger, så får de altså det værste frem i mig.

● Reklamelink: Jane Kønigs nye kollektion! Deres design bliver altså bare bedre og bedre.

● Flytning og hvordan det både er en blessing og en curse. Nu står jeg jo over for en forholdsvis stor en af slagsen og på den ene side, så kan jeg slet ikke vente med at indrette mig på ny og få ryddet op i mit liv. På den anden side, kan jeg heller ikke overskue at gå i gang og hver eneste dag tænker jeg “at jeg begynder i morgen”. Har I gode tips, så send dem endelig min vej 🖤

● At Muji (endelig, endelig, ENDELIG) åbner i København. En nyhed, som jeg har ventet på i mere end 6 år og når det tilmed falder sammen med min flytning, så kunne jeg næsten ikke bede om mere. #sendflerepenge

● Reklamelink:  Den her smukke efterårsjakke fra & Other Stories. Jeg var altså ved at få kaffen galt i halsen, da jeg spottede den!

● Hvor skørt det egentlig er, at man ikke kan komme i kontakt med Facebook (og dermed Instagram) på nogen som helt måde! Altså for det første tager det en evighed at finde frem til deres kundeservice og hvis man er så heldig at finde dem og skrive til dem, så svarer de ikke. Noget jeg selv oplevede, dengang bloggen skiftede navn. Senest har jeg hørt om folk, der fået deres profiler og virksomhedsprofiler hackede eller slettede og der er bare ikke noget at gøre eller nogen hjælp at hente. #megetmærkeligtfirma

● ALLE de gode premierer, der venter rundt om hjørnet! Nye album fra Lana Del Ray, fra Taylor Swift og en helt ny sæson af 13 Reasons Why! På den front, går vi altså en rigtig god tid i møde!

● At bloggen ser lidt skør ud her til morgen! Teknikken driller en smule og jeg ved, at der bliver arbejdet på at fikse det asap!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments