GLIMT FRA HVERDAGEN

Så blev det sørme tid til en lille omgang hverdagsglimt. Det er i øvrigt ved at være evigheder siden, at jeg sidst har delt sådan en omgang. Det skyldes nok en god blanding af, at sommerferien satte hverdagen på pause og at bloggens 10 års fødselsdagsfejring har taget spaltepladsen for nogle af de faste indlæg.

Men i dag får I altså lige et par glimt fra den seneste tid. Faktisk en rigtig god tid, nu hvor jeg lige tænker dybere over det. Siden sommerferien har jeg stadig været inde i en vanvittig god rytme, hvor balancen mellem arbejde og fritid har været perfekt. Alle de positive tanker, som jeg også fik fremkaldt i ferien holder fast og det er jeg virkelig taknemmelig over.

De seneste uger har været en god blanding af festligheder, events, arbejde og senest en vidunderlig weekend på Fyn. Se med engang 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Jeg er netop vendt hjem fra den skønneste weekend på Fyn. Jeg ved næsten ikke noget bedre, end at tilbringe et par rolige dage i mit barndomshjem og naturen er så smuk og lige ny fyld med markblomster. Min vest er i øvrigt fra & Other Stories og jeg har modtaget den i gave. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 2I torsdags inviterede Christina og Confetti på 2 års fødselsdagsfest og jeg tager simpelthen hatten af for, at hun formåede at samle over 50 bloggere, instagrammere og andre fra branchen på kryds af tværs af bureauer. Det var sådan en god fest og jeg havde set særligt sjovt med de her to, Danica og Emilie.

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Reklame/Inviteret: Sidste uge bød også på et lille event, som Trine og Essie stod bag. Trine har lavet en kollektion for Essie, hvor farverne er inspireret af København. Derfor var vi naturligvis på kanalrundfart rundt i byens mange kanaler. Heldigvis en overdækket en af slagsen, for det styrtede ned et meste af dagen. Heldigvis glemmer man alt om det, når der både bliver serveret dåseøl og chokolade. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Ohøj fra Kanalrundfarten

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Reklame/inviteret: Jeg har også været ude og spise den LÆKRESTE 5-retters menu på Restaurant Meille i Skt. Peder Stræde. Det var uden tvivl en af de bedste madoplevelser, jeg længe har haft og der kommer meget snart en restaurantanmeldelse med flere detaljer 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Reklame/inviteret: Jeg har også været et smut forbi den nye Kenny Anker brow studio i Magasin og hold nu fast for en skøn omgang. Jeg fik behandlingen, signature brow lift og det er uden tvivl noget af det bedste, jeg længe har gjort for min bryn. Det er det selvfølgelig heller ikke fordi jeg har gjort det helt store førhen. Farvet dem i ny og næ, men det er også det. Her blev de både plukket, rettet til og farvet. Uden tvivl en af de behandlinger, hvor resultatet er meget tydeligt. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Ingen weekend hjemme på Fyn, uden at tage på en lille tour-de-genbrug. Butikkerne bugner med gode fund og nu hvor jeg også står over for en flytning, så er det ekstra sjovt. Henne på Instagram, var der flere af jer som spurgte, om jeg købte det lyserøde skrivebord. Det gjorde jeg ikke og udelukkende fordi jeg ikke har plads i mit nye hjem. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8En aften-gåtur i natbukser. Fine fine fyn

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Hvis jeg havde en have, så ville jeg plante smukke markblomster over det hele. Ingen tvivl om det. 

Husk at I altid kan se flere hverdagsglimt henne på Instagram 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments