SOMMERKJOLER, SOL OG SYDTYSKLAND

SOMMERKJOLER, SOL OG SYDTYSKLAND 1Reklamelinks: Dress: Monki T-shirt: & Other Stories Bag: Loewe Shoes: Veja Necklace: Jane Kønig

Glædelig torsdag, alle zusammen 🖤

Hold nu fast for en dag vi havde i går, hva? INSTAGRAM VAR NEDE. Det er jo ikke første gang i verdenshistorien at det sker og det er jo heller ikke verdens undergang. I skrivende stund befinder jeg mig i det sydlige Tyskland, hvor jeg er på tur sammen med Weleda og en håndfuld andre bloggere fra rundt omkring i Europa. I kan næsten selv gætte, at instagram-situationen kunne mærkes i gruppen 😂

Ellers er alt godt hernede og varmen har vi også fundet. 30 grader og høj sol – præcis som vi oplevede i weekenden. Vi ankom i går, hvor vi egentlig bare slappede lidt af og spiste en god middag. I skrivende stund ligger jeg på mit hotelværelse og lige straks skal jeg mødes Mathilde til en god morgenmadsbuffet. Dagen skal bruges i Weleda’s smukke haver, hvor vi bl.a skal på en sæbe-workshop og i aften står den igen på middag med hele holdet.

Med andre ord, så er fritid ikke det vi har mest af og derfor bliver det også bare lige en hurtig lille hilsen i dag. Billederne her er fra i går, hvor jeg var hoppet i en fin sommerkjole fra Monki’s denimkollektion. Den hvide t-shirt, som jeg har under er en ny sag fra & Other Stories og jeg har virkelig optur over den. Det er noget nær den perfekte hvide basis t-shirt og udover at have et vildt pænt fit, så har den også den helt perfekte knækkede hvide farve.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

SOMMERKJOLER, SOL OG SYDTYSKLAND 2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments