DE HER DAGE

DE HER DAGE 1

● Har jeg lidt mindre tøjkrise end normalt. Ganske enkelt fordi, de fleste dage byder på sommerkjolevejr og kæmpe hurra for det. Den nemmeste og pæneste form for påklædning, hvis I spørger mig. Den her er i øvrigt fra Objekt og er modtage i #gave

DE HER DAGE 2

● Cykler jeg mere end 10 km om dagen (lige udtagelse regnvejrsdage) og det er selvfølgelig på mit hvide lyn fra Mustang, som snart kører på sit 4. år. Den bedste cykel, jeg nogensinde har haft. Og jeg har altså haft et par stykker, skulle jeg hilse og sige.

DE HER DAGE 3

● Kan man endelig se min bryn og vipper igen, efter en god omgang Lash Lift, som jeg fik lavet hos The Powder Room i sidste uge.

DE HER DAGE 4

● Har jeg været til det FINESTE event i Kongens Have, hvor det norske taske-brand, Calajade og deres danske PR Bureau inviterede på picnic. Der var både snacks, vin og enormt godt selskab. Det var altså en af de eftermiddage, der godt kunne være blevet til sen aften, hvis jeg havde haft tiden.

DE HER DAGE 5

● Har jeg selvfølgelig også forelsket mig i en af de fine tasker, som blev vist på selvsamme sommerdag. Kan vi lige snakke om en perfekt strandtaske.

DE HER DAGE 6

● Har jeg løbet Royal Run sammen med min Daddy og jeg endte med en tid på 46 minutter. Min far kom ind lige efter på 48 minutter. Egentlig ret godt gået for en mand på 65 år. Han er sgu sej. Vi fejrede selvfølgelig os selv med Shawarma og dåseøl hjemme på Nørrebro.

DE HER DAGE 7

● Har jeg faktisk været forholdsvis flittig på træningsfronten. Morgenen efter Royal Run, var jeg til et lille træningsevent med Noise PR og Cassall i forbindelse med deres nye kollektion. Jeg havde egentlig troet, at det ville blive stille og roligt, men vi endte med at blive tæsket godt igennem. Jeg var forholdsvis træt resten af dagen.

DE HER DAGE 8

● Har jeg tilbragt en hel aften i Absalon på Vesterbro. Det er simpelthen et genialt koncept og jeg vil ønske, at jeg boede lidt tættere på. Hver eneste aften er der fællesspisning for en 50’er og hver dag er der et hav af forskellige arrangementer og events. Vi hørte bl.a en talk om Beyonce og sort feminisme. Kæmpe succes.

DE HER DAGE 9

● Har jeg altså været ret fascineret af den her location (som de fleste nok kender fra Instagram). Nærmere bestemt er det Manon les suites-hotellet, som har formået at skabe lidt Bali midt i København. Her spiste vi forresten morgenmad efter trænigen med Cassall.

DE HER DAGE 10

● Har jeg rifter i hele min mund, efter at spist alt for meget Ananas. Lige nu kan man få dem over det hele og det er og bliver min yndlingsfrugt. Men HVORFOR skal de skabe så meget kaos i min mund. Andre, der har det på samme måde?

DE HER DAGE 11

● Har jeg lovet mig selv en flot buket blomster, fordi jeg for engangsskyld faktisk er hjemme og har mulighed for at nyde dem. Men ærligt, så er jeg ikke kommet længere end at kigge og nu kan det snart ikke betale sig længere. Nedtællingen til min workcation på Fyn er nemlig sat igang.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments