FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS

Så prøver lige vi lige igen. Oven på to dage, med en ualmindelig stor og altoverskyggende omgang sløvhed, føler jeg mig tilbage på toppen. I hvert fald næsten og heldigvis for det. Det er jo fredag og jeg går en weekend i møde, som er fyldt med rare planer. Ikke for mange og ikke for få og desuden den første af slagsen i virkelig lang tid, som skal tilbringes i København. Nu fik jeg jo sådan ca. ikke udrettet noget som helst fornuftigt de sidste par dage og derfor kommer jeg nok heller ikke udenom, at der skal arbejdes lidt. Men det går nok også, for jeg kan jo heldigvis godt li’ det jeg laver.

I aften er en af dem, som jeg har set frem til i lang tid. Jeg er inviteret i Tivoli af Maria Nila og deres seje PR-damer og og hver eneste gang de byder op til sjov og hygge, bliver det en kæmpe succes. I aften kan det næsten også kun gå godt. Både fordi en masse af mine skønne kollegaer skal (bl.a Julie, som jeg næsten ikke har set siden vores rejse til Malta) og fordi vi skal spise middag på Gemyse, som har ligget i toppen på listen og restauranter, jeg gerne vil prøve i lang tid.

I morgen skal jeg arbejde, rydde op, ringe til min mor og egentlig bare slappe af. Om aftenen har jeg en aftale med min veninde og hvor den ender, vil tiden vise. Søndag bliver lidt i samme dur og inden jeg får set mig om, så er det mandag igen. Og nårh ja, der er der selvfølgelig helligdag og mere weekend på programmet. Bl.a Royal Run sammen med min far. Alt i alt er det her planer lige efter mit humør.

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS 1Billedet er lånt herfra


Hvad har I på programmet? Mon ikke der er et par stykker af jer, som skal til bryllup eller en polterabend? Jeg er igen gået ind i en sommer uden at skulle nogen af delene. Det er alligvel utroligt, at jeg i mit 32 år-lange liv, kun har været til et.eneste.bryllup. Men lad nu den ligge. Hvis I ikke har planer, eller bare godt kunne bruge lidt flere, så har jeg naturligvis lige samlet en håndfuld tips, tricks og sjove begivenheder sammen 🖤

• Reklamelinks: Det store sommerudsalg er så småt gået i gang og hvis I spørger mig, er det skørt nok i sig selv. Sommeren er jo kun lige gået i gang. Men vi kommer ikke udenom, at der er gode fund at gøre derude. Hos Matches kan man f. eks købe designervarer med op til 50% rabat og hos Gina Tricot, kan man få fingrene i de flotteste sommerbukser for under 200 kr. Jeg gør alt hvad jeg kan for at holde mig tilbage i år, for jeg mangler intet. Det eneste jeg må købe er de flotte sandaler fra COS hvis de en dag skulle blive sat ned.

• Og til alle mine fellow serie-fans: Hvis I ikke har noget at lave de næste par dage, så husk at der både er kommet nyt sæson af The Handmaids Tale, Black Mirror og på mandag (hvor det jo egentlig også er weekend) lander Big Little Lies. Får I næsten også stress ved tanken?

Meotine inviterer til Flyttesalg, hvor der eftersigende skulle være nogle ret vilde besparelser på deres jakker. Jeg håber selv at kunne nå et smut forbi

• Hvis I stadig ikke har fået nok af valg og politik, så har Euroman netop delt en ret fin, interessant og anderledes billedserie fra den store aften.

Ta’ indfødsretsprøven og se om du overhovedet kan blive Dansk statsborger.

• Alle blomster-fans kan cykle en tur til Amager, for den populære blomstermark, hvor man kvit og frit kan plukke de smukkeste markblomster en nu åbent.

Kan I have en smuk weekend 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments