10 TANKER FRA WEEKENDEN

10 TANKER FRA WEEKENDEN 1

● “SHIT det er varmt” “Shit det er koldt” og “Shit hvor er jeg forvirret over Maj-måned”

● HVORFOR er mit Facebookfeed pludselig fyldt med memes af spædbørn, der er smurt ind i deres egen (pardon my french) egen afføring.

● Man må ikke vise bryster på Facebook, man man må godt vise babyer, der er smurt ind deres egen afføring! No comprendo.

● Hvad skal jeg stemme til Europaparlamentsvalget?

● Det er utroligt hvad blomster kan gøre! Da jeg var yngre kunne jeg aldrig forstå, hvorfor min mor altid blev ovenud lykkelig over en buket blomster. Det forstår jeg nu. Faktisk kan jeg godt finde på at købe buket til mig selv, hvis jeg har en dårlig dag. I går kom jeg hjem til min lejlighed og der stod der er den SMUKKESTE buket ved min dør, som var blevet sendt af Erik Bagger i forbindelse med deres nye vase. Jeg kan love jer for, at det løftede mit humør. (jf. ovenstående billede)

● Loppemarked i regnvejr kan rent faktisk fungere. I dag havde jeg en stand til Veras Market og da det stod ned i tykke stråler i morges, var jeg sekunder fra at aflyse. Det var godt at jeg ikke gjorde det, for jeg kunne mere eller mindre gå derfra med tomme poser.

● Reklamelinks: Det er sidste chance for at shoppe kjoler med 20% hos ARKET. Jeg crusher stadig på den fine Safari-sag og selvfølgelig det her smukke blomsterprint (reklamelinks)

● Apropos kjoler: Rikke har lanceret nye print hos Month Of May og det ene er pænere end det andet.

● Der er Distortion i næste uge!! Enten er jeg bare blevet så gammel, at det er gået min næse forbi, eller også har der ikke været den helt store hype omkring det i år! Jeg håber selvfølgelig lidt på det sidste 😉 Men uanset hvad, er det jo også ligegyldigt, jeg stikker af til Fyn og tager på voksenfestival på Heartland.

● Der er INTET bedre, end at genopdage musik, som man lidt havde glemt, men som har haft en kæmpe betydning. Sådan har jeg det med Lana Del Ray i disse dage. Da hendes nye single kom på gaden i sidste uge, fik jeg bevæget mig ind på hendes officielle playliste på Spotify og jeg har ikke lyttet til andet siden. Selvom jeg næsten kende samtlige numre udenad. INGEN kan indkapsle stemning og følelser med ord og musik hun kan og jeg er så dedikeret til det, at jeg næsten overvejer at lave et indlæg om det!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments