KAN VI TALE LIDT OM #47

KAN VI TALE LIDT OM #47 1

● At Game Of Thrones-spoilers er noget nær uundgåelige, men voldsomt irriterende. Hilsen en, der først lige har taget hul på 3. sæson. Det er i øvrigt ganske befrinede ikke at have det som på ovenstående billede længere og jeg kan kun anbefale alle i den båd at komme igang. Der ER virkelig noget om hypen. Man skal bare lige have taget hul på den.

● At “anmod-funktionen” på Mobilepay både er genial og en smule ubehagelig. På den ene side er det jo ret smart, at man kan bede om sine penge uden at skulle italesætte det, men på den anden side, så føles det altid lidt forkert at sende en afsted.

● At politikernes trick med altid lige at nævne “Henning fra Esbjerg, der arbejder på en fabrik” og “Hanne fra Holbæk, som har arbejdet som pædagog i 20 år” er ved at være liiiiiidt for brugt og en smule gennemskuelig. Vi ved jo godt, at I alle (med undtagelse af en hvis Hr. Paludan) gerne vil tale til den brede befolkning.

● Reklamelink: At de her støvler på en og samme tid er alt for meget og alt for seje. Måske hælder jeg mest til det sidste.

● Hvor sindsygt meget genbrugsguld, man rent faktisk kan finde inde på Instagram. Lige for tiden er jeg besat af at følge diverse profiler, der sælger lamper, keramik og alt muligt andet interiør. Den her profil har f. eks de smukkeste lamper og jeg tjekker dagligt ind for at se, om den rigtige dukker op og hos den her kan man finde de smukkeste skåle og andet nips, som man ikke har brug for.

● At tiden for det pæne og opstillede Instagram-billede i følge den her artikel er ved at være ovre. Et virkelig interessant synspunkt og noget, jeg har tænkt en del over, siden jeg læste den. Personligt kan jeg godt li’ hvis tingene går i den retning og ved nærmere eftertanke, så kan jeg faktisk også selv bedst lide at følge de profiler, hvor der ikke er gjort for meget ud af det. Paradoksalt nok kan jeg selv bruge alt for meget tid på at finde den rigtige baggrund og den rigtige vinkel. Det kunne jo være, at jeg skulle prøve at ændre lidt i den struktur og i virkeligheden efterspørger I også altid mere personligt og knapt så poleret indhold.

● At Iphonen’s vejrapp bare altid er lidt mere negativ end alle andre. Eller er det mon kun min?

● At Lana Del Rey har smidt en ny single på gaden og efter godt fire gennemlytninger, er jeg ikke i tvivl om, at den bliver en del af mit sommer-soundtrack. At teksten netop handler om sommer i ægte Lana Del Rey-univers gør den ikke mindre god. Ingen kan fangen en stemning som hende og jeg vil evigt og altid være fascineret af hendes lige dele melankolske og smukke univers.

● Reklamelink: At Arket har lavet en kjole, som faktisk er noget nær perfekt til at det danske sommervejr. Lange ærmer, pænt print og i et materiale, som ikke skal stryges. Af præcis de grunde, er den på vej i min retning.

● At have dårlig vejrkarma! For det har jeg i dèn grad lige for tiden. Jeg har egentlig altid været blessed from above på den front, men lige for tiden, står det absurd dårligt til. Det sidste par uger har den stået på regn og blæst præcis de dage, hvor den gerne har måtte stå på det modsatte og jeg er begyndt at undre mig lidt over, hvad jeg mon har gjort forkert? Jeg tør næsten ikke tænke på hvordan det kommer til at arte sig, når jeg skal på Heatland om et par uger.

KAN VI TALE LIDT OM #47 2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments