DE HER DAGE…

● Har jeg fulgt intenst med i valgkampen og jeg må bare konkludere, at fnidder og mudderkast fylder mere end de egentlige budskaber.

● Har jeg taget en del forskellige “valg-test” på diverse hjemmesider og er ikke endt med det samme resultat på noget tidspunkt. Jeg har også tænkt over, hvor meget indflydelse de selvsamme test egentlig har på folks egentlige stemme? Jeg har en fornemmelse af, at den er forholdsvis stor og derfor håber jeg også, at de er gennemarbejdet ned til mindste detalje.

● Har jeg frosset forholdvis meget og tjekket vejrudsigten alt for mange gange om dagen, i håbet om, at der er lunere tider på vej. Det ser heldigvis ud til at gå i den rigtige retning.

DE HER DAGE... 1

● Har jeg næsten ikke brugt andre sko end mine nye sneakers fra Veja. De er lavet af genanvendelige plastikflasker, er vanvittig pæne og passer til alt. Dog har jeg samtidig fået en lille smule ondt i min fod og jeg mistænker dem en lille bitte smule for at have en finger med i spillet. Det kan selvfølgelig også skyldes det halvmarathon, jeg løb i sidste weekend. Eller bare en helt klassisk overbelastning.

● Har jeg fået fået oprettet en Whatsapp. Nok som de sidste menneske i verden. Jeg har dog stadig ikke forstået hvorfor det skulle være bedre end Messenger eller Imessage.

● Har jeg læst Lasse’s indlæg om “Status på influencer-land” og må bare give ham et stort skulderklap for det. Det er enormt velformuleret og  velreflekteret og han kommer frem til flere pointer, der har sat tanker i gang hos mig.

DE HER DAGE... 2

● Har jeg været på besøg hos Maanesten og forelsket mig i alt hvad de laver. Jeg fik også et lille kig på nogle af de kommende styles (som desværre ikke måtte offentliggøres endnu) og jeg kan godt afsløre, at der er noget at glæde mig til, hvis man godt kan lide fine hårspænder og blomsterprint.

DE HER DAGE... 3De fineste sovemasker, som i øvrigt dufter skønt af Lavendel

DE HER DAGE... 4

● Har jeg haft det her outfit på tre dage i træk. Ganske enkelt fordi, jeg føler mig enormt godt tilpas i det. Kender I det? Det der med, når man synes at den sidder lige i skabet og hvor man bare har det godt. Kjolen er fra Monki, mine strømpebukser fra Gucci og sneakers fra A.P.C. (reklamelinks)

● Har jeg også genfundet kærligheden til min vintage Fendi-taske (som jeg også har på på ovenstående outfit) og drømmer lidt om, at tilføje endnu en til samlingen. lige nu har jeg et godt øje til den her flotte sag, men den ender nok med at blive solgt, inden jeg får taget en beslutning. (reklemalink)

DE HER DAGE... 5

● Set så meget Game Of Thrones, at det har fyldt alt for meget i mine tanker. Særligt på mine daglige løbeture tidligt om morgenen. Det er her at jeg altid samler mig, tager beslutninger, tænker stort og tænker ud af boksen. Nu tænker jeg på, hvad Robb Starks næste træk bliver og om de mon nogensinde finder Arya. Det er ved at tage overhånd.

DE HER DAGE... 6

● Fået en ny neglelak fra Nailberry og er blevet fuldstændig forelsket i farven. Den pynter selvfølgelig både mine hænder og mine fødder lige nu.

● Udfordret mine tvangstanker ved at kaste mig ud i en ny neglelak. Det lyder måske skørt, men jeg har fået bildt mig selv ind, at farven på min neglelak, kan afgøre om ting i mit liv går godt eller dårligt. F. eks bruger jeg ALDRIG de lakker, hvor der er sket dumme ting mens de har været på og omvendt er jeg storforbruger af dem, hvor der er sket gode ting, mens de var på. Det siger næsten sig selv, at jeg leget lidt med skæbnen ved at kaste mig ud i en ny. Please sig at jeg ikke er den eneste med så skøre tanker 😉

DE HER DAGE... 7

● Været til fødselsdag hos min veninde, Rikke, hvor der var Beyonce-tama fra start til slut. Det inkluderede selvfølgelig også en Lime Pie.

DE HER DAGE... 8

● Været enormt inspireret af det her billede. Det er noget af det pæneste jeg længe har set og jeg har både lyst til at hænge det, spise det, tage det på og lave noget med det.

DE HER DAGE... 9

● Haft en af de bedste hud-perioder til dato og jeg er sikker på, at det skyldes sidste uges besøg hos Retouch, hvor jeg fik en Acnelan peeling. Behandlingen, som har reddet min hud og som jeg vil anbefale til ALLE, der døjer med urenheder. I kan bl.a læse lidt om mit hud-forløb HER.

DE HER DAGE... 10

● Spist enormt meget god mad. I går fik fik jeg verdens bedste indiske måltid hos Tandori Masala på Nørrebrogade og i torsdags var jeg forbi Madklubben på Frederiksberg, hvor den bl.a stod på kylling i rød karry og friske salater. Husk i øvrigt at I altid kan finde inspiration til spisesteder henne på min Instagram, hvor jeg har lavet et hightligt der hedder “Mad i København” hvor jeg har samlet – og stadig samler – alt det mad jeg spiser rundt omkring i byen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments