10 TING JEG ØNSKER MIG LIGE NU

10 TING JEG ØNSKER MIG LIGE NU 1Billedet er lånt herfra

● At foråret vender tilbage. Seriøst – det er SÅ koldt. Vi er snart midt i Maj måned og jeg er begyndt at cykle med handsker igen. Heldigt, at vi fik den mest vidunderlige April.

● Flere timer i døgnet! I virkeligheden bryder jeg mig ikke om, når folk taler om hvor travlt de har, for i sidste ende bestemmer man jo selv og det er bare lidt irriterende at høre om. Dog føler jeg mig udfordret lige nu, fordi vil det hele og ikke vil gå på kompromis. Jeg er for alvor gået i gang med det der nye projekt og det tager rigtig meget af min tid og jeg har stadig ikke helt fundet balancen.

● I forbindelse med ovenstående, kunne jeg også godt bruge lidt flere idèer til bloggis her. For første gang i evigheder, har jeg oplevet en form for skriveblokade. Jeg er dog ikke et sekund i tvivl om, at det skyldes at mine tanker er et lidt andet sted og det har jeg besluttet mig for at acceptere.

● At det der projekt, som jeg arbejder på bliver en realitet og selvfølgelig en succes. Og nu lover jeg, at jeg nok skal stoppe med at være irriterende på den klassiske blogger-måde.

● Reklamelink: De alt for seje Western Boots fra Ganni. De har været på min ønskeliste i evigheder, men jeg er nok lidt for nærig at at betale den fulde pris.

● At jeg ikke kun var nået til sæson 2. i Game of Thrones, så jeg kunne være med i tidens største samtaleemne.

● At Instagram får succes med det forsøg de lige nu kører i Cananda, hvor antallet af likes og følgere ikke kan ses af andre, end en selv. Da nyheden kom, var jeg lidt i tvivl om, hvad jeg egentlig syntes, men jeg er kommet frem til, at jeg tror at det vil være til gavn for rigtig mange og minske forventninger og øge selvtilliden hos en del.

● At tonen på internettet blev mere venlig. Jeg er oprigtigt bekymret for fremtiden og det, som de nye generationer skal kastes ud i. Jeg ved, af egen erfaring, hvor ondt det kan gøre, når man pludselig bliver måleskive for grimme ord og til tider direkte ondskab og jeg har læst ting om folk jeg holder af, der aldrig burde være skrevet. Jeg håber inderligt, at det ændrer sig.

● Reklamelink: en god undskyldning for at købe den her drøm af en kjole. Jeg går endnu en sommer i møde, uden at skulle til et eneste bryllup. Hilsen Mie 32, der kun har været til et (ET!!!!) bryllup i hele sit liv.

● En ladcykel. For det første vil jeg spare enormt mange penge på taxaer, når jeg skal have transporteret diverse ting fra A til B (som jeg af en elle anden mærkelig grund altid ender med at skulle) og det andet vil den gøre mange af mine dage nemmere. Så sent som for et par timer siden, kunne man se mig cykle rundt på Nørrebro med et sofabord (!!!) som jeg havde købt på DBA, i cykelkurven. Ved nærmere eftertanke, er det lidt af et under, at jeg kom levende hjem.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments