KAN VI TALE LIDT OM #46

KAN VI TALE LIDT OM #46 1

● At 10 grader føles som frost og vinter når vi er i Maj og som varmt og nærmest sommerligt, når vi er i Januar.

● At Instagrams algoritme tydeligvis er lavet til at overeksponere indeholdet fra de nye profiler, man begynder at følge. Nogle gange kan det virke så voldsomt, at jeg nærmest overvejer at unfollow’e.

● At mere vil have mere! I går løb jeg mit hurtigste halvmarathon til dato og pludselig fortryder jeg lidt, at jeg ikke skal løbe Marathon i København om et par uger.

● Reklamelink: Hvor vanvittig pæn den lille By Far-taske er i dens nye farve. Jeg ønsker mig virkelig alt fra det brand.

● Hvor IRRITERENDE det er, at traileren går i gang, så snart man kører musen over en serie henne hos Netflix. Jeg har vist nævnt det før, men det bidrager også til mine daglige chok.

● Om vejret virkelig aldrig er godt, de dage man (jeg) skal bruge det? Eller om vi (jeg) måske bare glemmer at værdsætte det, de dage hvor det rent faktisk arter sig, præcis som man (jeg) håbede.

● Hvor lækkert madudvalget i 7/11 egentlig er. Kan I huske dengang man kun kunne få en burger eller et pølesehorn? I dag kan det jo nærmest være en kulinarisk oplevelse og noget man ser frem til!

● At det også er forholdsvis irriterende at folk på DBA evigt og altid byder under prisen! Men at man til gengæld heller aldrig selv kunne finde på at betale den angivne pris.

● Reklamelink: At Filippa K har lavet noget nær de perfekte sorte sandaler. Så simple, klassiske og med den helt perfekte hæl-højde.

● Toiletterne i DSB-togene. Eller nej, det er næsten lidt for klamt at tale om dem, på sådan en højhellig søndag. 1. Jeg forstår ikke hvordan så mange mennesker altid kan tisse ud over det hele og 2. Til tider skulle man tro, at de kun blev gjort rene en gang om uge og 3. Hvis de ikke er lukkede og låste fordi de er gået i stykker, er det et lille mirakel i sig selv!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments