IT’S GONNA BE MAY

IT'S GONNA BE MAY 1Reklamelinks: Jacket: Oh By Kopenhagen Fur Top: Obejct Jeans: Envii Belt: & Other Stories Shoes: Notabene Bag: By Far

Reklame for Oh by Kopenhagen fur

Glædelig 1. Maj! Er der mon nogen af jer, som har en hel eller en halv fridag? Jeg må pinligt indrømme, at jeg havde glemt, at det rent faktisk var en ting. Det var først i går, da jeg talte i telefon med min far som kunne fortælle, at han havde fri i dag, at det gik op for mig. Det må næsten skyldes mine fire år som selvstændig 😉 Når jeg lige tænker mig om, så kan jeg også sagtens mindes at have tilbragt et par 1. Maj’er på græsset i Fælledparken. Det var under nogle af mine første år i København.

I dag skal jeg hverken holde fri eller i Fælledparken. Til gengæld skal jeg til et spændende møde, arbejde lidt og holde middag for en lille håndfuld veninder. Jeg har tømt Rema 1000 for hvidvin og tonic og sørget for at jeg ikke skal aaaaaalt for tidligt op i morgen. Den kommende weekend bliver 100% fest-fri da lørdag står på halvmarathon og søndag på loppemarked. Derfor må jeg jo tage revanche her midt på ugen 😉

Billederne her er fra i går, hvor jeg var på farten det mestre af dagen. Derfor var jeg også hoppet i et helt klassisk hverdagsoutfit. Jeg ELSKER temperaturerne som de er lige nu. Ikke nok med, at det er helt vidunderligt ikke at skulle huske handsker, hue og tørklæde, så er det også ualmindelig skønt, at man kan have bare ankler og en tynd og åben jakke. At vejrudsigten love kulde og regn de næste mange dage, gider jeg ikke at jeg snakke om.

Kan I have en smuk dag 🖤

IT'S GONNA BE MAY 2

IT'S GONNA BE MAY 3

IT'S GONNA BE MAY 4

IT'S GONNA BE MAY 5

 

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments