EN BLOMSTERKJOLE FRA & OTHER STORIES OG EN ROLIG MANDAG

blomsterkjoleReklamelinks: Dress: & Other Stories Jeans: Envii Bag: By Far Necklace: Rochelle

Reklame for & Other Stories

Med fuld smæk på solen og blomster på kjolen (hæhæ) så er det ingen sag at komme igennem en helt almindelig og lidt småkedelig mandag. Sådan her så jeg nemlig ud i går, hvor det var mandag og hvor der ikke skete noget, der er så spændende at det er værd at skrive mange linjer om. Jeg var til træning, havde et enkelt møde, lidt arbejde på hjemmekontoret og mødtes med Kat til en mandagsøl og fortællinger fra hendes LA-tur!

Nu hvor jeg ikke har noget specielt at fortælle, så lad os da lige snakke lidt om min kjole fra & Other Stories. Jeg ELSKER printet og det tager straks mine tanker tilbage på varme sommerdage i min barndom. Fittet og syningerne er også helt perfekte, men hvis jeg nu kunne få lov til at lave den om, så havde jeg nok givet den 5-10 cm ekstra i længden. Den er liiiiiige til den korte side og jeg tvivler på, at jeg kommer til at bruge den med bare ben. Heldigvis synes jeg at den klarer det ganske fint med et par jeans og så kan man jo bare kalde den for en lang top.

Jeg elsker desuden, at vi er gået ind i højsæsonen for meget få tøjkriser. Jeg ved næsten ikke noget bedre, end de dage hvor man bare skal hoppe i en smuk sommerkjole og kun tænke på hvilke sko der skal sættes til. Hvis jeg på et eller andet tidspunkt skal tilføje endnu en til min samling, så kunne det meget vel gå hen og blive den her vidunderlige sag, som selvfølgelig også er fra & Other Stories.

blomsterkjole

I dag har jeg været frygtelig tidligt oppe, fordi jeg har en tid hos hudlægen på den grimme side af kl. 8. Jeg skal ikke have nogen fancy eller lækker behandling, men derimod have fjernet en lille knop på næsten. Det er bare en lille bitte en, men den har generet og irriteret mig i lang tid, så jeg ser virkelig frem til ikke at skulle mærke og se den længere. Lige nu håber jeg bare, at jeg ikke skal gå rundt med plaster og sting og plaster i alt for lang tid.

Efterfølgende skal jeg et smut forbi et PR bureau og en kaffeaftale med min veninder. Derefter kalder arbejdet og de knapt så interessante ting. Det er månedens sidste dag, så regnskab og den skal kedelige ting ved det selvstændige liv kalder!

Kan I have en smuk dag 🖤

Læs også: Den fineste kjole, hvide strømpebukser og tirsdagssnak

blomsterkjole

blomsterkjole

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments