10 TANKER FRA I DAG

Sri LankaSri Lanka, Februar 2019

• Sri Lanka! Mit hjerter bløder og jeg sender mine bedste tanker derned. Det er uden tvivl det mest vidunderlige land, jeg nogensinde har besøgt og jeg kan slet ikke bære tanken om den tid de går i møde. I mange år har de kæmpet for at få turisterne tilbage efter borgerkrig og Tsunamiens ødelæggelse og jeg håber så inderligt, at det ikke er forgæves. Alle burde opleve den magi, man finder dernede.

• Sjældent har jeg oplevet København så tom, som den har været de sidste par dage og aldrig har jeg følt mig så alene på cykelstien. Er alle mon rejst på påskeferie?

• Til gengæld har det været yderst interessant at opleve hvor forskelligt de få mennesker, som jeg har spottet på gaden, har klædt sig. For nogen betyder 17 grader shorts, sommerkjoler og t-shirts. For andre betyder det vinterjakker og tørklæder. Selv er jeg nok lidt in between.

• For første gang nogensinde, har jeg følt mig lidt udenfor på serie-fronten. Jeg har aldrig været med på Game Of Thrones fronten. Eller jeg kom vist igennem den første sæson for mange år siden. Jeg vil gerne give den en chance til, men jeg kan simpelthen ikke vurdere (eller nok nærmere overskue) at se hele første sæson igen, men noget siger mig også, at der går rigtig meget tabt, hvis jeg ikke gør det. #thestruggle

• Reklamelink: SHIT det, det er en sej sweater

• Hvordan skal jeg bo på Heartland? Jeg må simpelthen indrømme, at jeg ikke er (og aldrig bliver) den helt store telt-fan. Til gengæld er jeg også for nærig til at betale de 8000 kr. det koster at bo på et hotel i nærheden. Er der mon nogen der har en god erfaring? Er det slet ikke så slemt med det der telt? Findes der et godt alternativ? Eller burde jeg bare bruge pengene på at få nogen til at køre mig (og min veninde) frem og tilbage mellem Svendborg og Middelfart, hvor mine forældre bor?

• Fuck. Rema 1000 har lukket. Jeg kan næsten ikke huske hvor de andre supermarkeder ligger.

• Reklamelink: Jeg kan simpelthen ikke få de der perfekte lyse flats ud af hovedet og synes pludselig at jeg mangler dem til alle mine outfit. Er vi mon ment to be?

• Hvorfor har IKEA lukket lige præcis den ene dag, hvor jeg har tid (og lyst til) at tage i IKEA og købe den hylde til mit skab, som jeg har manglet i to år.

• Er jeg seriøst lige blevet 32?? TOOGTREDIEVE!! Jeg ringer altså stadig til en af de voksne, når der er noget jeg ikke forstår.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments