SKØNNE LINKS TIL PÅSKEFERIEN

GLÆDELIG PÅSKEFERIE 🖤

For søren hvor har jeg glædet mig til den her dag. Der er altså bare noget helt vidunderligt over påskedagene. Roen der lægger sig over landet, folk der tager fra byerne og ud på landet, familier der samles om frokoster, middage og kolde drikke. Alt det bedste fra julen, toppet med sol og varmere temperaturer. Jeg er fan.

Om få timer lukker jeg min weekendtaske og sætter kursen mod sydsjælland, hvor jeg skal samles med hele min familie. Jeg har dog ingen planer om at lukke og slukke herinde, så I kan roligt kigge forbi i ny og næ. Dog skruer jeg nok lidt ned for tempoet og mængden af indhold. Men det er der nok ikke andre end mig, der bemærker 😉

For at skyde påsken godt i gang, har jeg lige samlet en håndfuld skønne links. En god blanding af hyggelig læsning, gode tips og selvfølgelig lidt shopping! 🖤

SKØNNE LINKS TIL PÅSKEFERIEN 1

• Mine venner fra Madklubben har spurgt mig om en række hyggelige spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Men mest om mad. Det er der kommet et fint lille interview ud af.

• Så er der sørme også kommet en ny trailer til den anden (og længe ventede) sæson af Big Little Lies. Den taler for sig selv og det eneste som kunne være bedre var, hvis den udkom her i påskedagene.

Soundvenues bud på 10 modetendenser, der skal stoppe nu. Jeg er mere eller mindre enig i de fleste af dem. Dog lige med undtagelse af den med overdrevet farvekoordinering. Det kan altså godt noget.

• Mon ikke at påskens mange fridage også betyder ekstra ekstra tid til gode serier for jer? I så fald, så husk at jeg både har lavet en guide til de bedste serier på HBO og de bedste serier på Netflix.

• Og nu hvor vi snakker om Netflix, så har queen of the world (Beyonce, selvfølgelig) netop annonceret en ret lækker nyhed. Nu ved jeg i hvert fald hvad jeg skal bruge et par timer af min påskeferie på.

• Hvis den står på lidt shopping hjemme fra sofaen (eller haven) så husk endelig, at koden “mie25” giver 25% på alt henne på My Lèontine. Og hvis I mangler lidt inspiration, så delte jeg en lille collage med nogle af mine favoritter i går.

• Mangler I solbriller, så vil jeg også lige tippe om den her svenske webshop, som jeg netop har opdaget. De har vitterligt ALLE modeller og alle farver. Endda til ganske fornuftige priser (reklamelink).

• De kan altså noget, de der svenskere, for jeg har også lige fået øjnene op for webshoppen, Grandpa, som forhandler ALLE de lækre mærker (reklamelink).

• Kender I Vogues 73 Question-følgeton? Ellers får I lige serveret et par timers god underholdning. Konceptet er simpelt: 73 spørgsmål til en kendis-type og vi snakker altså om de helt store profiler som Arianna, Gigi Hadid, Selena Gomez osv. Guilty pleasure, når det er bedst.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments