KAN VI TALE LIDT OM #45

KAN VI TALE LIDT OM #45 1

● Bitterheden i at få skudt det bedste billede, men den der lille irriterende ting i baggrunden (det kunne f. eks være en kvinde i en orange jakke) gør det ubrugeligt. Eller i hverfald knapt så insta/blogvenligt.

● At knapperne ALTID falder af efter tre lukke-forsøg på nye jakker. Uanset om de så har kostet 200 eller 2000 kr. Jeg forstår altså ikke hvorfor, at producenterne ikke lige bruger lidt ekstra resourcer på at sætte dem ordentlig fast.

● De der reklame/nyheds-mails, der altid starter med “Mie, vi har en spændende nyhed” eller “Mie, du vil ikke gå glip af det her”. Mon der findes et eller andet bevis på, at det virker lidt bedre, når man bliver approachet med navn.

● At en X Factor-optræden altid bliver lidt akavet, når der er for meget scenekoreografi eller når der f. eks vises “rørende” barndomsbilleder af deltageren på storskærmene mens de synger.

● Sne i April? Og den polar-agtige kulde, der pludselig er kommer ind over os. Not a fan. Til gengæld er jeg ret stor af vejrudsigten for påsken.

● Reklamelink: Pænheden på de her sandaler fra Flattered!! Så simple, så fine og så klassiske. Det er den slags, der giver mig lyst til at blive bedre til at gå i høje sko.

Den her Artikel med Mathilde. Da jeg læste den blev jeg enormt rørt over hendes egen historie og ikke mindst hvordan hun har valg at bruge sit store talerør til at hjælpe andre. Hvis det ikke er godhed, så ved jeg ikke hvad det er og jeg bliver næsten lidt misundelig over hvordan hun har valgt at bruge sin rolle som influencer.

● Reklamelink: At der efterhånden er gået totalt inflation af de der (pæne) foldekasser fra Aykasa. De er overalt på Instagram og i alle butikker. I går gik jeg en tur på Gl. Kongevej og jeg spottede dem i de første 6 butiksvinduer. Jeg indrømmer også gerne, at jeg efterhånden selv har fået mig en lille samling.

● Reklamelink:  Den perfekte denimjakke fra Mango! Den er simpelthen så pæn og jeg fortryder en lille smule, at jeg ikke købte den, da jeg stod med den i hænderne i Hamburg tidligere på ugen.

● Reklamelink: Tøjstilen på Coachella! Jeg kom til at sidde og stene lidt på på geotagget og hold.nu.fast hvor ser folk vilde ud. Selvom om Roskilde Festival også kan være vild på stil-fronten, så tror jeg alligvel aldrig at vi kommer ud i noget ala det her eller sådan en omgang her.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments