RABATKODE TIL DESENIO OG BESØG I MIN STUE

Desenio rabatkodeReklame for Desenio

Nogle gange sker der det, at ting flasker sig fuldstændigt og at muligheder opstår, når man har aller mest brug for dem. Det var præcis sådan jeg havde det for et par uger siden, hvor der tikkede en lille mail ind på Desenio, som gerne ville lave et samarbejde med mig igen. Den opmærksomme læser husker måske at vi også stak hovederne sammen for et par år siden.

Hele min lejlighed er fyldt med plakater og de hænger både på væggene og står på reolerne. Jeg har egentlig altid været god til at skifte ud og bytte rundt, så man ikke blev træt af at se på det samme. Men sidste sommer fik jeg, som bekendt, den triste nyhed, at jeg skulle flytte ud af min lejlighed og derfor stoppede jeg med at investere i ny kunst til væggene og jeg blev i det hele taget nærmest ligeglad med hvordan der så ud.

Men her endte tingene også med at flaske sig og lige nu skal jeg heldigvis ikke flytte alligevel. Så da foråret begyndte at titte frem, blev jeg pludselig ramt af en enorm kedsomhed og trang til forandring, når jeg kiggede på mine vægge, så da Desenio tilbød mig at vælge lidt forskelligt fra deres webshop tøvede jeg ikke med at takke JA.

Desenio rabatkodeBlå abstrakt plakat / Plakat med ansigter / Plakat med cirkler / Plakat med sort og hvidt mønster

Som I nok fornemmer på de billeder, jeg har valgt, så er jeg svært glad for de abstrakte og grafiske motiver. For et par år siden, kunne jeg ikke få nok fotokunst på mine vægge, men lige nu er det altså ikke noget der hitter hos mig. Lidt ligesom, at jeg engang syntes, at strømpebukser under shorts var smart – man skifter mening 😉

Jeg har valgt en god blanding af 50X70 og 30X40-størrelser og jeg har også opbygget min fotovæg efter de mål (i øvrigt lidt af et puslespil, som jeg ikke orker at begynde at ændre på 😉 )

Jeg er glad for alle dem jeg har valg, men min favorit er klart “Geometrict Face” som er den med det blå motiv. Den passer perfekt ind i min stue, hvor der af en eller anden mærkelig grund, er endt med at være fyldt med pastelfarver. Jeg er også blevet enormt glad for Texture line face-plakaten (den med ansigterne) og Texture line body-plakaten (den med de sorte streger). Både fordi de begge har en enormt fin grafik, men også fordi de er både er tidløse og rigtig nemme at style og få til at passe ind. Beige Balance-plakaten (den med cirkler) er lidt i samme dur. Nem at få til at passe ind og man får sådan en dejlig ro, når man kigger på det.

Alle mine rammer er desuden også fra Desenio og jeg er så overrasket over kvaliteten. Som I nok ved, kan rammeshopping hurtigt blive en dyr fornøjelse, men priserne på dem her er så gode, at jeg frygtgede at kvaliteten var derefter. Sådan hænger det slet ikke sammen. “Glasset”er dog af plastik men det kan man ikke se og i sidste ende gør det dem jo også noget mindre skrøbelige. Desuden er de super nemme at samle og skille ad og det kan sagtens gøres uden at man flækker alle sine negle 😉

Desenio rabatkode

RABATKODE

Men nu til det aller bedste, for som overskriften lover, så har jeg fået lov til at dele en ret skøn rabatkode med jer.

Fra i dag og til og med mandag, giver koden miekirstinequist 25% rabat hos Desenio (Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer). Så hvis I også er blevet ramt at en altoverskyggende lyst til forårsforandring derhjemme, så er det altså nu, at I skal slå til.

Hvis I mangler inspiration eller har svært ved at vælge så er der hjælp at hente henne på Instagram 🖤

Desenio rabatkodeFotovæggen hjemme i min stue. Som I kan se, så er der faktisk plads til endnu flere værker. Spørgsmålet er bare, om det måske bliver lidt for meget af det gode. Det har jeg efterhånden brugt et par år på at gennemskue, så måske burde jeg bare kaste mig ud i det 😉

Desenio rabatkodePlakat med fuglemotiv

Desenio rabatkodePlakat med blåt motiv / Plakat med sort/hvidt mønster

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments