ET SIGNATUR-OUTFIT, EN LILLE GETAWAY OG TIPS TIL HAMBURG

StrikvestReklamelinks: Vest: Arket (on sale) Shirt: Ganni (similar hereJeans: COS Bag: Boyy Shoes: Gucci

Glædelig tirsdag 🖤

Det er atter blevet tid til en omgang outfitbilleder og de her stammer fra i fredags, som var endnu en af de der magiske forårsdage. Desuden viser de vist også det tætteste jeg kommer på at have et signatur-outfit. Alle styles har jeg efterhånden vist mange gange herinde.  Dog i forskellige kombinationer. Men det er altså også nogle af mine ultimative garderobefavoritter og . den der Ganni-skjorte har altså vist sig at være et genialt køb. Jeg elsker den så meget, at jeg er ude i at måtte tvinge mig selv til ikke at hoppe i den hver eneste morgen 😉 Den er vist udsolgt over hele linjen, men jeg har ladet mig fortælle, at den vist nok skulle komme igen til Maj. Og ellers har H&M altså lavet et ret pænt alternativ.

Min vest fra Arket er jeg også blevet meget mere glad for, end jeg havde spået jeg at jeg ville blev. Af en eller anden grund var jeg sikker på, at den ville blive udsolgt på nul komma fem fordi der lige pludselig opstod en slags vest-trend i modebilledet og derfor spurtede jeg ind i butikken og fik mig et eksemplar, da jeg spottede den online. Jeg tror måske ikke at alle var helt så imponerede som mig, for nu er den i hvert fald kommet på udsalg 😉

ET SIGNATUR-OUTFIT, EN LILLE GETAWAY OG TIPS TIL HAMBURG 1

Men nok om i fredags og det tøj, jeg havde på – I dag er nemlig en endnu bedre dag. Jeg har været alt for tidligt oppe for at nå det tog, som jeg i skrivende stund har sat mig på. Kursen går hele vejen mod Hamburg, hvor jeg skal tilbringe de næste to dage med min mor. En lidt spontan tur som først faldt på plads for et par dage siden.

Det er ikke min første gang i Hamburg og forhåbentlig heller ikke den sidste. Af alle de tyske byer er det klart min favorit og så vidt jeg husker er det lidt af et mekka, når det kommer til shopping og god mad. Dog er det ved at være et par år siden, at jeg sidst aflagde et besøg og jeg kunne forestille mig, at der sikkert er sket en del siden. Så kære jer, hvis I ligger inde med et godt tip eller to til lækre restauranter, gode vintagebutikker eller noget helt tredje, så vil jeg elske at høre fra jer!

Ellers må I have en helt vidunderlig dag 🖤

ET SIGNATUR-OUTFIT, EN LILLE GETAWAY OG TIPS TIL HAMBURG 2

ET SIGNATUR-OUTFIT, EN LILLE GETAWAY OG TIPS TIL HAMBURG 3

ET SIGNATUR-OUTFIT, EN LILLE GETAWAY OG TIPS TIL HAMBURG 4

ET SIGNATUR-OUTFIT, EN LILLE GETAWAY OG TIPS TIL HAMBURG 5

ET SIGNATUR-OUTFIT, EN LILLE GETAWAY OG TIPS TIL HAMBURG 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments