FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

GLÆDELIG FREDAG 🖤

En fredag, som jeg både har set frem til og frygtet i et godt stykke tid. Det er nemlig dagen, hvor jeg skal have min Invisalign tandbøjle på og jeg kan godt fortælle jer, at jeg er spændt. Der er jo en forholdsvis stor ting og noget, der medfører en del forandringer og ændringer af vaner og jeg har virkelig sådan en bitter/sweet-følelse omkring det. Jeg kommer selvfølgelig til at fortælle meget mere om forløbet inden længe. Så stay tuned 🖤

Før jeg tager hul på det nye kapitel, skal jeg også lige et smut forbi Mads Nørgaard, som har inviteret på pressedag og morgenmad og hvordan resten af min fredag kommer til at forløbe afhænger nok lidt af mit bøjle-projekt. Men jeg satser på at alt går smooth og at jeg måske endda får mulighed for at nyde en kold øl i solen. Med det vejr, vil alt andet jo næsten være dumt.

Weekenden bliver en af dem, hvor der både skal klares nogle praktiske ting og hygges en masse. Lørdag skal jeg pakke og gøre klar til søndagens Tradono X Trendsales Market og om aftenen står den på familietid i Vanløse. Jeg har hverken set min søster eller små nevøer i flere uger, så det kan kun blive en succes. Søndagen kommer selvfølgelig til at gå med loppemarked og alt hvad det indebærer og inden jeg får set mig om, er det mandag igen!

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Reklamelinks: Kjole: Envii Stockings: Gucci Shoes: ASOS

Reklame for Envii

Har I sjove ting på programmet? Mon ikke I skal nyde solen og det vidunderlige vejr? Uanset hvad, så har jeg selvfølgelig lige samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

● Mangler I en god serier, så kan jeg VIRKELIG anbefale HBO’s nye serie, The Act. Den er baseret på en virkelig sag fra USA og handler om en mor med det såkaldte Münchenhausen by proxy-syndrom. Altså en mor der bevidst gør sit barn syg. Den er virkelig vild, vanvittig spændende og så har den den smukkeste æsterik.

● På søndag skal I selvfølgelig kommer forbi Tradono X Trendsales Market hvor jeg (og mange mange andre) sælger ud af garderoben.

● Ta’ et smut i biografen og se Dronningen. Jeg har ikke selv set den endnu, men jeg har simpelthen hørt så mange gode ting om den, at jeg bliver nødt til snart at klemme en lille bio-date (måske med mig selv) ind.

● Jeg kan også oplyse at de smukke kirsebærtræer er sprunget ud på Bispebjerg Kirskegård. Som I kan se henne i min story, så løb jeg en tur derud her til morgen og jeg må simpelthen tilstå, at det ER noget af det smukkeste og det føles som magi at gå igennem allèen. Men selv kl 6.45 var der omkring 7 andre end mig og en af dem havde selvfølgelig også taget en drone med. Der er i øvrigt skilte hele vejen hen til allèen, så snart man træder ind på kirkegården og der er tilmed sat roskildetoiletter op, hvis man skulle få brug for det 😂

● Der er selvfølgelig også lagersalg i Nørrebrohallen og i denne weekend er det Won Hundred og Maria Black sælger ud.

● På musik-fronten er det altså også en stor dag. Khalid har smidt sit andet album på gaden og det er jo lige før at det noget der skal fejres.

Kan I have den smukkeste weekend 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments