GLIMIT FRA HVERDAGEN

ENDELIG ENDELIG ENDELIG forår! Jeg ved godt at jeg bliver ved med at udtrykke min begejstring for årstiden herinde, men jeg har virkelig også bare optur over alt det magi den bringer med sig. Alt bliver smukkere, dagene bliver lysere, folk bliver gladere og der er så mange ting, som bliver nemmere og sjovere.

Den sidste uges tid har været fyldt med solskin. Først på skønne Malta, hvor jeg tilbragte størstedelen af sidste uge og så også hjemme i København, hvor vejret har vist sig fra den bedste siden siden weekenden. Jo, jeg er high on spring, som I nok fornemmer 😉 Det har været nogle skønne dage fyldt med farver, blomster, godt selskab og selvfølgelig lækker mad.

Jeg har tømt kamerarullen på min telefon og samlet de bedste øjeblikke. Se med engang 🖤

GLIMIT FRA HVERDAGEN 1Lørdag morgen stod jeg tidligt op og løb en tur i Østre Anlæg. Det er en af mine yndlingsparker i København og alle årstider er smukke derinde. Allerede nu kunne man spotte den ene smukke hvide træ efter det andet. Ren forårslykke. 

GLIMIT FRA HVERDAGEN 2I sidste uge tilbragte jeg fire dage på skønne Malta og jeg var så heldig at have Julie ved min side. Jeg havde en lille fornemmelse af, at hun ville være en god rejsemakker og lad mig bare sige, at alle mine forventninger blev indfriet. 

GLIMIT FRA HVERDAGEN 3Jeg har ledt efter den her smukke skjorte fra Ganni i flere uger. Dog uden held. Jeg var endda blevet skrevet op i deres butik på Gl. Kongevej, hvis de nu skulle få en ekstra hjem. Sørme om de ikke ringede til mig i sidste uge og sagde, at den lå og ventede. Hvis der er ander, der også er på jagt, så kan jeg tippe om, at H&M faktisk har lavet et ret fint (og billigere) alternativ

GLIMIT FRA HVERDAGEN 4To af mine yndlingstasker 🖤

GLIMIT FRA HVERDAGEN 5Malta fra luften! Jeg var i øvrigt virkelig lettet (hehe) på det her tidspunkt, for pga. lufthavnsstrejke så det ikke ud til at vi kunne komme hjem foreløbigt og information var der næsten ikke noget af. Lige pludselig begyndte de bare at boarde vores fly og vi ende med kun at være en lille time forsinkede. 

GLIMIT FRA HVERDAGEN 6Nørrebro når det er aller bedst 🖤

GLIMIT FRA HVERDAGEN 7Nye fine forårssko fra ASOS. De sorte findes HER og de hvide HER (reklamelinks)

GLIMIT FRA HVERDAGEN 8Reklamelink: Sweatshirt-stilen på Malta. Mine bukser er i øvrigt dem her fra & Other Stories

GLIMIT FRA HVERDAGEN 9Jeg er stadig storforbruger af WOLT og lige for tiden er jeg besat af de lækre salater fra WEDO. Kæmpe store, friske og fyldt med smag 

GLIMIT FRA HVERDAGEN 10Sydeuropa kan altså bare et eller andet med de der farvede døre. Mit outfit kan I se mere om lige her

Husk at I altid kan se flere hverdagsglimt henne på Instagram.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments