I APRIL SKAL JEG…

I morgen siger kalenderen April. Min ultimative yndlingsmåned, næst efter Maj. De sidste par dage har mindet mig om, hvor magisk en tid vi går i møde og allerede nu kan jeg mærke hvordan jeg næsten bliver helt fjollet og lalleglad af lyset og alle de små blomster der er begyndt at poppe op over det hele. Det er på den her årstid, at det pludselig giver mening at vi skal igennem en lang periode med kulde, mørke og modvind. Man værdsætter det på en helt anden måde. Selvom jeg ikke ligfrem vil protestere, hvis det pludselig var forår og sommer hele året 😉

Jeg går nogle fine uger i møder og der er masser af ting, jeg glæder mig til. Februar og Marts gik med mange rejser og livet i en kuffert. Selvom jeg nok aldrig bliver træt af at rejse ud i verden og opleve, så glæder jeg mig faktisk også til at opleve lidt herhjemme. Om April bliver helt rejsefri ved jeg stadig ikke. Men uanset hvad, så skal størstedelen af min tid bruges herhjemme og jeg skal pleje mine venskaber og min familie!

Se med engang…

I APRIL SKAL JEG... 1April 2018. Nærmere bestemt på min fødselsdag, hvor årets første sommerdag faktisk faldt. 

● Begynde mit forløb med Invsalign tandbøjlen. Jeg ved godt at jeg efterhånden har nævnt det en del gange herinde, men det er også en ret stor ting for mig. Der kommer selvfølgelig også snart et mere dybdegående indlæg.

● På en lille forårstur til Marienlyst med Ideal Of Sweden, impression PR og en håndfuld blogkollegaer. Programmet byder på spa, middag og casino. Da invitationen tikkede ind i min indbakke krydsede jeg alt hvad jeg havde, for at det faldt på nogle datoer hvor jeg var hjemme. Det gjorde det heldigvis!

● Sælge ud af garderoben til Tradono Market søndag d. 7. Sæt endelig kryds i kalenderen.

● På påskeferie med hele min familie. Turen går til Møn (tror jeg nok) hvor vi har lejet et stort hus. Glæder mig sådan til et par rolige dage med familiehygge, landidyl og forhåbentlig en masse sol.

● Fejre min fødselsdag. Jeg kan jo ikke løbe fra, at jeg ikke er den helt store fødselsdagsfan og at jeg heller ikke har det helt nemt med at blive ældre. Men jeg har besluttet mig for at prøve at elske det. Heldigvis falder den i påsken, hvor jeg jo er omgivet af hele min familie.

● Måske på en lille forårsrejse med min mor. Hun har et par fridage i midten af måneden og det er jo farligt fristende at udnytte.

● Give min lejlighed den HELT store forårsrengøring. Jeg begyndte så småt i går og det er simpelthen sådan en tilfredsstillende følelse, når man får taget hul på det.

● Bruge de flotte og perfekte sorte sko fra ASOS, som jeg netop har modtaget (reklamelink)

● Fejre Rikke’s lancering af Month Of May når hun i næste uge inviterer på Brunch og kjolekigning.

● Lytte uendelig meget til det album, som Billie Eilish netop har smidt på gaden. Jeg er nærmest begyndt at udvikle en lille besættelse af hende. Eller nok nærmere af hendes musik. Så fint, smukt, ungt og en smule kontroversielt. Sjældent har jeg været mere enig med en anmeldelse, som den Soundvenue, netop har givet hende.

Hvad har I på programmet? Del endelig ud og giv mig lidt inspiration 🖤

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments