FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Endelig fredag og jeg kan godt fortælle jer, at det er en af dem, som jeg har set frem til i lang tid. Sagen er nemlig den, at JEG SKAL HJEM TIL FYN! Det lyder måske ikke specielt særligt eller revolutionerende, men sagen er den, at jeg ikke har besøgt min yndlingsø siden begyndelsen af Januar. Jeg tror næsten, at vi nærmer os en rekord og på en hjemve’s skala fra 1-10 så lander jeg på en 11’er.

Jeg har haft mange planer om at hoppe på toget i løbet af de seneste mange uger, men hver gang er der kommet et eller andet i vejen. En rejse, en fest, et loppemarked og hva’ ved jeg. Men nu skulle det altså være. Det bliver dog en kort fornøjelse og turen går allerede tilbage til København søndag morgen. Mandag rejser jeg nemlig ud i verden igen, så jeg skal lige nå hjem og lukke, slukke og klare alt det der praktiske. Men hjem skal jeg og det er trods alt det vigtigste.

Hvordan det lige pludselig blev fredag forstår jeg heller ikke helt. Det har været verdens korteste uge for mit vedkommende og det handler nok om, at den først begyndte tirsdag fordi hele min mandag gik med at rejse hjem fra Singapore. Det meste af tiden er blevet brugt på at catche up, samle op og komme ind i hverdagen igen. Efter næste uges tur, har jeg ikke nogen rejser på programmet det er faktisk næsten helt rart.

De sidste to år har jeg været på farten non stop i april og maj og det har altid været med en lille sorg over at gå glip af de der magiske forårsdage, som man kun oplever herhjemme. Jeg har lovet mig selv, at det ikke skal være sådan i år og jeg glæder mig til et par måneder, hvor jeg ikke skal bo i en kuffert og hvor jeg rent faktisk får tid til at se de mennesker, jeg holder af og hvor jeg kan fylde mit køleskab uden at overveje “om det overhovedet kan betale sig”.

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Billedet er lånt herfra


Men tilbage til weekenden. Hvordan ser jeres planer ud? Vejret skulle vist blive ganske glimrende, så mon ikke de fleste af jer, har planer om at udnytte det? Uanset hvad, så har jeg selvfølgelig lige samlet en håndfuld tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

● Hold godt øje med Month Of May. Der sker nemlig snart noget meget stort og måske er det allerede i morgen. Så siger jeg heller ikke mere.

● Selvfølgelig er der også lagersalg i København denne weekend. Nu er det Gardenia og Shoe Biz, der fylder Nørrebrohallen op.

● Og nu hvor vi er ved shopping, så er det store Mid-Season-Sale også i fuld sving. Hos Gina Tricot kan man f. eks få den flotte zebra-printede kjole til halv pris og hos & Other Stories kan man få fingrene i en smuk klassisk Camel Coat. (reklamelinks)

● Hvis I stadig ikke har fået tjekket op på tidens helt store “talk-of-the-town-emner” (det er selvfølgelig Leaving Neverland og Githa-interviewet, jeg snakker om) så brug lige weekenden på det. Begge dele giver mange tanker til eftertanke.

● Et lille tip til 15 fede fradrag til årsopgørelsen. Måske nogen af jer er så heldige, at have overset noget?

● Hvis I har Netflix på programmet, så husk at I altid kan finde inspiration i min store guide. Jeg har endda lige opdateret den.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments