POSTKORT FRA SINGAPORE

SingaporeReklamelinks: Shirt: Stella Nova Shorts: Second Female Bag: By Far

Touch down i Singapore-land 🖤

Efter en 17-timers lang rejse landede Kat og jeg i går i Singapore. Til silende regn og torden – men sådan er det jo på de her kanter til gengæld er heldagsregn en sjælden ting og temperaturerne sniger sig hurtigt op omkring de 35 grader. Da vi ankom hoppede vi i en taxa og satte kursen mod Rikke! Jeg havde glædet mig SÅ meget til at se hende og vi tilbragte resten af dagen med at catche up, tale i munden på hinanden, drikke kølig hvidvin og spise lækker mad på terrassen. Præics som vi “plejer”.

I dag har vi sludret videre, gået langt, set byens bedste områder, shoppet lidt, spist, svømmet i poolen her er klokken allerede sidst på eftermiddagen og vi har placeret os på altanen med en kold øl. Alt er som det plejer at være og Singapore er ligeså skøn og skør, som jeg husker.

Heldigvis har jeg hele ugen herude og det passer mig virkelig godt. Ud over en masse hygge, så skal vi også hjælpe Rikke lidt med at skyde nogle billeder til hendes kjole-projekt, Month of May, som hun meget snart lancerer. Jeg har set og mærket alle styles og de er simpelthen så pæne. Som hun selv siger, så er det kjolen, som man altid mangler og som man altid kan bruge. I kan følge med i det hele henne på Instagram.

Nu kalder madlavningen, så jeg må hellere slutte for nu. Herunder er der lidt billeder fra dagen i dag. Mest bare skøre bygninger, fine facader og andre ting, som jeg ikke kan lade være med at tage billeder af!

Kan I have en skøn tirsdag 🖤

Læs også: Postkort fra Sri Lanka

Singapore

Singapore

Singapore

POSTKORT FRA SINGAPORE 1SingaporeGave: Badedragt fra Monki (kommer snart i butik)

Singapore

Singapore

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments