POSTKORT FRA SRI LANKA #2

Sri Lanka

Sri Lanka, Sri Lanka, Sri Lanka! Inden jeg rejste hertil, havde jeg en lille fornemmelse af, at det var et sted, jeg godt kunne gå hen og blive en lille smule forelsket i. Jeg havde dog aldrig forestillet mig, at det ville blive en så overvældende kærlighed. Her er fantastisk. Intet mindre og som jeg også skrev henne på Instagram i går, så tror jeg faktisk, at landet er rykket direkte ind på første pladsen på listen over mine yndlingssteder.

Det er som om, at det bliver ved med at overraske og hver eneste dag opdager vi et nyt område, en ny fantastisk ret, en ny paradisstrand eller får en ny god oplevelse og hjælpende hånd fra de lokale. Venligheden hernede er nærmest en histories for sig selv. Men alt det tager vi lige i den rejseguide som jeg selvfølgelig laver, når jeg er hjemme igen.

De sidste par dage har mit skændende helbred desværre udfordret mig lidt. Tre dage i bølgerne var simpelthen mere end hvad jeg kunne klare. Heldigvis jeg ikke være så syg, at jeg ikke har kunne lave noget og derfor har tiden heller ikke været spildt. Alligvel har jeg sovet mellem 10 og 11 timer hver nat og hvornår det sidst er sket, kan jeg ikke huske. I skrivende stund er jeg heldigvis ved at være tilbage på toppen. Nu hoster jeg bare som en gal. Hvis nogen har en god kur mod den slags, så sig endelig til!

Til sidst må jeg også lige skynde mig at sige, at jeg er helt med på at det er mandag og der selvfølgelig burde komme en omgang webshopfavoritter op herinde. Det bliver desværre lige udskudt en dag eller to – men de kommer. Det lover jeg.

Indtil da, får I lige en håndfuld billeder her fra fantastiske Sri Lanka 🖤

Sri Lanka

Sri LankaMorgenmad på Salty Swamis i Hikkaduwa. Et sted jeg fik anbefalet af en sød følger på Instagram og som vi endte med at besøge tre gange.

Sri Lanka

Sri LankaKjole fra Co’couture i min yndlings gule nuance. 

Sri Lanka

Sri LankaDet klassiske Sri Lanka billede. Kjolen er i øvrigt fra Pieces’s kommende kollektion

Sri Lanka…Og endnu en lille Pieces kjole

Sri LankaRotti – det lækreste og mest farlige ved det Sri Lankanske køkken

Sri LankaPå søndagstur til Mirissa, hvor jeg havde det ret jungle-agtigt og vildt over hvor meget skønhed der findes hernede.

Læs også: Lørdagshilsen med udfordringer og slanger i paradis

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments