GLIMT FRA HVERDAGEN

Go’tirsdag morgen derude 🖤

Hvem slukkede lige for foråret? I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra en løbetur i rusk og regn og selvom jeg mener, at man mere eller mindre kan løbe i alt slags vejr, så må jeg altså erkende, at jeg nok skulle være blevet under dynen i dag. Jeg blev fuldstændig gennemblødt og har stadig ikke helt fået varmen. Men så er dagen ligesom i gang!

Heldigvis har jeg gode planer forude og lige straks smutter jeg ind med byen, hvor jeg en frisør-tid inde hos Gun Britt. Egentlig skal lokkerne bare rettes lidt til, men en del af mig, har jeg også lyst til at få klippet et ordentligt hak af, så det bliver ligeså kort som jeg havde det i sensommeren sidste år. Tiden må vise hvad der sker og husk at I selvfølgelig kan følge med henne på Instagram.

Men nok om i dag, nu skal det nemlig handle om den sidste uges tid. Jeg har været igennem kamerarullen på min telefon og fundet nogle af de bedste glimt 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Den her lille lampe-dims fik rigtig mange henvendelser henne på Instagram for et par dage siden. Det kan jeg godt forstå, for den er altså noget så fin. Faktisk var det også på Instagram jeg spottede den, da Mathilde delte et fint billede. Den er købt i HAY House på strøget og koster 200 kr. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Just another day at the office. Som I jo nok ved, så har jeg den fornemme opgave at stå for de sociale medier henne hos Sliders. I sidste uge skød jeg billeder med vores fotograf og min krop fik også lige lov til at være model. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Det var kærlighed ved første blik, da den her halskæde landede i Kat’s smukke webshop, Rochelle. Nu er den endelig en del af min lille samling. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Hvis man gerne vil opleve den yndige dame på Langelinje, uden at være omgivet af 10.000 turister, så kan jeg anbefale at løbe derud kl. 7 om morgenen. Det gjorde jeg i sidste uge, på en af de dage, hvor vejret også var noget nær magisk. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Gave: På fødderne havde jeg selvfølgelig mine nye Ultra Boost-løbesko. Jeg kan godt fortælle jer, at mine løbeture er blevet noget sjovere (og hurtigere) efter at de er flyttet ind. Det er uden tvivl de bedste, jeg nogensinde har haft. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Reklamelinks: Hvem ringer til solen og siger at den skal komme tilbage? Her er jeg fanget i en stund, hvor jeg tydeligvis nyder dens lune stråler. Iført yndlings-denimskjorten fra Arket og taske fra Gucci

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Inviteret: Den sidste uge har været forholdsvis stille, når det kommer til middage ude. En enkelt blev det dog til og det var hudplejemærket NAE, som havde inviteret til Italiensk fest på FIAT. Alt var så fin og gennemført og FIAT er en af de der restauranter, som har ligget på Kgs Nytorv så længe jeg kan huske, men som jeg har aldrig har besøgt eller gjort mig de store tanker om. Men der skal jeg altså snart forbi igen. Stemningen var tip-top og maden var SÅ lækker. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8I går var jeg på besøg hos Noise PR og en af deres kunder er Uniqlo, som jo meget snart åbner en butik i København. I dag lancerer de deres nyeste designsamarbejde med JW Anderson og jeg fik et lille kig på udvalget. Det var saftsuseme pænt og jeg tror måske også at jeg blive nødt til at klikke et par styles hjem. Det kunne godt gå hen og blive den grønne hat. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Forår betyder selvfølgelig et besøg i Torvehallerne. ELSKER deres udendørs grøntafdeling, hvor er alt er pænt med pænt på og jeg vil ønske, at jeg kunne handle derinde hver eneste dag. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments