10 TANKER FRA UGEN

HverdagskjoleReklamelink: Sidste weekend i yndlingskjolen fra Arket

● “Kan jeg tillade mig at gå i seng nu?” Hverdag.eneste.dag.før.kl. 22. Lige siden jeg kom hjem fra Sri Lanka har mit søvnbehov været større end nogensinde. Normalt kan jeg snildt klare mig med 6 timer og kan næsten aldrig falde til ro. Nu ligger jeg MAX i 2 minutter og må kæmpe for ikke at falde i søvn kl. 21.

● “Jeg forstår det ikke helt og har svært ved at finde melodierne” Efter første gennemlyt af Solange’s nye album. Andre der har det på samme måde?

● “Jeg håber virkelig, at der kommer mange (købeglade) ladies til Society B & Friends-markedet, nu hvor jeg nærmest har pakket hele min garderobe ned”. Husk forresten at det er i dag. Ses vi?

● “COME ON, GUCCI”. Jeg har købt mig (reklamelink) sådan et par her (hvilket måske er dumt nok i sig selv) og har sådan glædet mig til at modtage dem. Men det viser sig, at Gucci har lavet en særlig aftale med UPS, hvor de ikke må levere, uden en underskrift. Heller ikke til et udleveringssted. Med andre ord, så skal man altså være hjemme når de kommer og det var jeg ikke i tre dage i træk, så nu bliver de sendt retur. Så meget for at betale totalt overpris for et par strømpebukser 😂

● “Er hende her og jeg mon den eneste i verden, som ikke synes at “Shallow” er verdens bedste sang?

● “Jeg kommer virkelig på prøve, når jeg skal på tyggegummi-afvænning i næste måned”. Når jeg begynder mit forløb invisalign-bøjlen er den går den ligesom ikke længere og det bliver IKKE nemt, for en der tygger mere eller mindre hele tiden. Nogle gode tips?

● Det stikker jo HELT af med de der pastelfarvede brudeslør-buketter, der mere eller mindre har overtaget mit instagramfeed.

● “Sendt flere penge, jeg har endelig fundet de hvide sko, som jeg har haft i mine tanker i evigheder” (reklamelink)

● “Jeg trænger seriøst til at blive klippet”. Det var som om, at mit hår – fra den ene dag til den anden – lige pludselig fik en irriterende længe. Det er ikke engang mere end et par måneder siden, jeg sidst sat i frisørstolen. Heldigvis havde min yndlingsfrisør en enkelt ledig tid i næste uge.

● Tænkt engang, at for ikke så mange år siden, havde vi slet ikke tal på alting i vores liv. I dag har vi teknik til at fortælle hvor mange skidt vi har gået hver dag, hvor hurtig vi var på vores løbetur, hvor mange der kunne lide billedet af vores morgenmad, vi mange timer vi bruger på vores telefon om dagen, hvor meget co2 vi hver især udledet hvor effektive vi er på vores arbejde osv. Hvor gavnligt det meste af den info er, ved jeg ærligt talt ikke.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments