I MARTS SKAL JEG

I morgen skriver vi d. 1. Marts og det er en dato, der altid har haft en særlig betydning for mig. Som det forårsbarn jeg nu engang er, så skyldes det naturligvis, at vinteren officielt er slut og at vi står foran en lang række fantastiske måneder. Inden længe er der blade på træerne, alt bliver lyserødt og dagene bliver længere. Normalt er det hundekoldt her i begyndelsen af måneden og foråret kan stadig føles som evigheder væk. Sådan er det heldigvis ikke i år.

For mit vedkommede kunne de kommende uger godt gå hen og blive et af årets travleste. Jeg har to rejser på programmet og ind imellem dem, har jeg booket langt de fleste af mine dage op. Selvom jeg godt kan miste pusten en lille smule, når jeg kigger i min kalender, så tænker jeg at det er en god ting, for jeg trives altså bedst, når der er gang i den.

Derudover er min motivation, inspiration og lyst til at lave ting og udvikle mig større end den har været i lang lang tid (jeg skyder skylden på foråret) og selvom jeg ved, at jeg ikke engang når halvdelen, så er det alligevel noget, som gavner mit humør rigtig meget.

Traditionen tro får I lige en lille liste med mine planer for måneden. Måske I kan finde lidt inspiration 🖤

I MARTS SKAL JEG 1Billedet er lånt herfra

● Drikke mit første glas rosè og det må meget gerne være i solen. Jeg er rosè-fan helt ind til knoglerne, men jeg gør mit bedste for kun at drikke det i sommerhalvåret og lade det være en sommer-ting. Måske starter jeg allerede i dag. Både fordi det er lillefredag og fordi solen skinner.

● Til Singapore og besøge min yndlings Ricky. En lidt spontan tur som er blevet planlagt her på falderebet. Pludselig passede vores kalendre sammen og det hele gik op i en højere enhed. Om jeg glæder mig?

● Sælge ud af garderoben, når Society B og venner inviterer på loppemarked på søndag. Jeg håber selvfølgelig, at I alle sammen har lyst til at komme forbi 🖤

● Finde en forårsjakke eller to. Den ene må meget gerne være en trenchcoat ala den her fra fra Arket og den anden må meget gerne være en denimjakke, hvor Gina Tricot har lavet den perfekte version, som jeg også har snakket om flere gange herinde (reklamelinks)

● Et par fine forårssko vil jeg også gerne have fingrene I og der er det naturligvis hos Flattered, at jeg har forelsket mig i et par (reklamelink)

● Færdiggøre to store rejseguide: Den ene til vidunderlige Sri Lanka og den anden til en perfekt weekend i smukke Brügge.

● Sørme også et smut til Malta på en pressetur og her er jeg så heldig, at få selskab af den her skønne dame. Det er alt for lang tid siden at vi sidst har rejst sammen men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver en kæmpe succes.

● I biografen! Noget jeg slet ikke gør så meget som jeg gerne vil og udvalget af film jeg gerne se har aldrig været større. Beautiful Boy, Green Book, Unge Astrid – for bare at nævne et par stykker.

● Forhåbentlig et lille smut til Fyn. Jeg har ikke været der i flere måneder og det er vist noget nær min rekord. Det har simpelthen bare ikke flasket sig med rejser og tætpakkede weekender. Men aldrig i livet om jeg skal gå glip af det fynske forår.

● Begynde mit forløb med Invisalign tandbøjlen. Noget jeg har drømt om i evigheder og nu sker det endelig! Jeg glæder mig helt vanvittigt, men jeg er også lidt nervøs. Jeg skal selvfølgelig nok fortælle meget mere om det herinde!

Hvordan ser jeres Marts-planer ud? 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments