EN DRØM AF EN LYSERØD SILKEKJOLE OG LIDT OM HVAD JEG ARBEJDER PÅ

Lyserød silkekjoleKjole fra Malene Hocke

Reklame for Malane Hocke

Glædelig torsdag, venner 🖤

Tænk sig engang, at det er under en uge siden, at jeg stod der i paradishaven på vores Sri Lanka-hotel og posede i den smukke silkekjole fra Malene Hocke. Jeg husker endda, at kjolen næsten var for varm med sine lange ærmer (ikke at jeg klager over vejret herhjemme). Jeg skal nok også lige huske at markere det som #reklame da det nemlig var en, som jeg fik lov til at låne med derned kort inden afrejse. Jeg håber i øvrigt, at der går lidt tid inden hun skal have den tilbage, for det vil jeg næsten ikke kunne bære – så pæn synes jeg egentlig at den er!

I er desuden flere som har spurgt ind til tips og tricks til Sri Lanka og jeg LOVER, at der meget snart kommer en god rejseguide herinde 🖤Og on that note, så tænkte jeg, at jeg også lige kunne fortælle lidt om, hvad jeg egentlig går og arbejder med for tiden. Den opmærksomme læser har jo nok bemærket, at jeg har kæmpet lidt med en slags identitetskrise med bloggen her. Ikke fordi jeg ikke kan li’ at arbejde med den. Det er faktisk noget nær det bedste jeg ved. Men tiderne ændrer sig og blogmediet er jo ikke i nærheden af at være det, som det var engang. Da det hele startede kunne man snildt lige smide et billede op af dagens outfit, hvor baggrunden var grim og sløret og hvor hovedet var cuttet af. Den går vist ikke længere.

Jeg har heller ikke det fjerneste imod at levere kvalitet og godt og brugbart indhold, men det er bestemt også den slags indlæg, der tager tid at lave. Men tid, som jeg også gerne vil bruge. Instagram har på mange måder taget over på mode og outfit-fronten og selvom jeg stadig deler outfitbilleder herinde, så kommer de næsten også altid med en forholdsvis lang tekst, der også gerne skulle have et slags budskab eller en pointe. Mine collager tager I også altid så fint imod, så dem bliver jeg også ved med at lave.

Nu lyder det måske som om, at jeg planlægger en hulens masse ændringer, men sådan er det altså ikke. Dog er jeg gået igang med et større arbejde, der har fokus på at levere indhold, der både er langtidsholdbart og som også giver jer noget. Det betyder, at jeg vil bruge mere af min tid på at lave ting som rejseguide, guides til Købehavn, restaurantanbefalinger, anmeldelser og som altid, vil jeg selvfølgelig også gerne levere flere opskrifter med fokus på sund og nem hverdagsmad.

Det er indhold, der skal bygges op over tid, så I kommer nok ikke til at mærke specielt meget til det her i begyndelsen. Måske kommer der et par indlæg mindre om ugen, fordi jeg bruger min tid på det andet. Men det overlever vi nok allesammen. Lige nu sidder jeg også ligger sidste hånd på en stor guide til Nørrebro og derefter går jeg igang med en guide til den bedste morgenmad i København.

I plejer heldigvis at være så søde at komme med input til indholdet herinde, så hvis I har nogle idèer eller noget I gerne vil se mere af, så må I endelig gå amok i kommentarfeltet 🖤

Læs også: Postkort fra Sri Lanka #2

Lyserød silkekjole

Lyserød silkekjole

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments