10 TING JEG TÆNKER PÅ FOR TIDEN

Hola chicas 🖤

Jeg havde jo lovet jer at jeg ville tjekke ind ugen webshopfavoritter i dag, men jeg bliver simpelthen nødt til at erkende, at jeg måske lige kom til at overdrive lidt, da udråbte WIFI’et på vores nuværende hotel til at være ligeså godt som det, derhjemme. It’s not og jeg kunne hurtigt konkludere, at sådan et indlæg ville blive et heldagsprojekt.

I stedet for tænker jeg, at jeg lige ville lukke jer lidt ind i mine tanker. For som det altid sker når jeg rejser, så tænker jeg ekstra meget og skriver ekstra meget ned. Store ting, små ting, sjove ting og hårde ting!

10 TING JEG TÆNKER PÅ FOR TIDEN 1

● Om jeg burde rive op i alt hvad jeg har derhjemme og tage ud i verden i en længere periode. Den tanke er sikker hver.eneste.gang jeg rejser.

● Arianna Grandes nye album, som udkom i fredags. Jeg havde store forventninger til det og de er på alle måder blevet indfriet. I min bog er det et af de bedste pop-albums der er blevet udgivet i lang tid.

● Hvor meget jeg skal huske at værdsætte mit stabile WIFI i hverdagen (og mange andre ting, så som rent vand i hanerne, mad på bordet og penge til leve et stabilt liv)

● Den alt for hårde tone på Internettet. Den har selvfølgelig været til debat længe og heldigvis for det. Den seneste måned har jeg mærket den på egen krop (og medier) og så er det selvfølgelig klart, at det fylder mere. Jeg har virkelig respekt for dem, der bliver ramt dagligt og som bare holder ud. Det kan gøre så pokkers ondt.

● Hvor meget kærlighed der til gengæld også findes derude. Paradoksalt nok, har jeg heller aldrig modtaget så mange søde beskeder, hjælp og gode og konstruktive råd, som jeg gør lige for tiden. Det betyder så meget 🖤

● At jeg vil forære mig selv et par nye forårssko meget snart. Et par klassiske og fine af slagsen, som kan bruges til det hele. Jeg har et godt øje dem dem her og til dem her. Jeg elsker virkelig sko fra Flattered og har efterhånden også fået mig en god samling derhejmme. (reklamelinks)

By Far-taskerne. De er simpelthen noget af det pæneste, jeg længe har set på taske-fronten. P.t mit største materielle ønske. Udover et stort hus ud til vandet og tæt på byen 😉

● Vigtigheden af langvarige venskaber. Lige nu er jeg taget afsted med hende, som er min partner i mange ting. Hun er god som dagen er lang og faktisk umulig at blive rigtig sur på eller træt af. Hun er rummelig – meget mere end jeg selv er – og lader sig ikke slå ud over, at jeg nogen gange siger tingene lidt for hårdt, har en dårlig attitude hvis tingene ikke passer mig eller måske brokker mig lidt for meget når jeg får det varmt. Hun er glad når jeg er glad og dèt er en meget stor menneskelig egenskab. Hvis man har sådan en i sit liv, så skal man holde fast i ham eller hende! Og p.s Der kan altså også være kamp om hende og hendes tid fra de andre veninder, skulle jeg hilse og sige 😉

● Kjoler! Åh hvor jeg dog elsker kjoler og jeg er så taknemmelig over, at jeg lige har fået en lille pause fra vinteren, hvor jeg kunne dyrke dem fuldt ud, uden at skulle forstyrres af strømpebukser. Når jeg kommer hjem, så ligger den her ternede fætter bl.a og venter på mig og det samme gør fløjlskjolen, som jeg har snakket om flere gange. Begge to er endda ok strømpebuksevenlige. (reklamelinks)

Emilys nyhed og den tekst hun skrev da hun delte. Jeg stod i hotellets fitness center i morges og fældede en lille tåre.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments