10 TING JEG HAR (SERIØST) OPTUR OVER

10 TING JEG HAR (SERIØST) OPTUR OVER 1

 

● Sri Lanka. Selvom jeg nærmest kun lige er landet og ikke har set specielt meget endnu, så er jeg fuldstændig head over heals. Det er simpelthen et lille paradis med ufattelig meget venlighed, fantastisk mad, store følger og nogle af de smukkeste strande jeg har set.

● Venlighed fra læsere, følgere og generelt bare mennesker, der gør ting udelukkende af venlighed. Bare fordi. I går modtog jeg en besked på Instagram fra følger, som kender Sri Lanka forholdsvis godt. Hun spurgte om hun skulle komme med et par tips, hvilket jeg selvfølgelig takkede pænt ja tak til. Da jeg tjekkede ind her til morgen, havde jeg modtaget en halv roman med fuldstændig vidunderlige gode råd og ting der skal prøves. Det kalder jeg venlighed.

● At Ariana Grande nok smider et nyt album på gaden på fredag.

● At dagen næsten er tiltaget med 2 timer!!!

● At Gina Tricot endelig har valgt at lave den (slags) bluse som jeg brugte hele sidste sommer og forår på at lede efter. (reklamelink)

Oli Oli pokébar. Altså vi snakker nærmest en lille besættelse og jeg tror ikke at jeg overdriver hvis jeg siger, at jeg har bestilt mad derfra mellem 2 og 4 gange om den seneste måned! Deres gomadressing og sesammayo er for vilde.

Weledas skinfood creme. Jeg har egentlig kendt den længe, men for et par uger siden begyndte jeg at bruge den som ansigtscreme, da rygterne sagde, at den skulle tilføre en masse fugt. Noget, min hud skriger efter i vinterkulden. Eller egentlig bare altid. Den er vidunderlig og jeg forstår næsten ikke, at jeg har været i stand til at leve uden. Det bliver ikke mindre godt at, at den har en pris hvor alle kan være med!

● Nye venskaber! Det sjovt, fordi i mange år – nok fra da jeg var i midten af mine 20ere og frem til de 30 – fik jeg meget få nye venskaber og mennesker i mit liv. Jeg havde også en god base, fordi jeg har gået på flere forskellige uddannelser og haft studiejobs, hvor der var mange jævnaldrende. Og så har bloggen her selvfølgelig også medført en masse gode bekendtskaber. Kort sagt, har jeg samlet gode og vedvarende venskaber op alle stederne, men de har også udgjort min omgangskreds de sidste mange år. Men det er som om, at jeg er begyndt at opleve en lille ændring med alderen. På mine sidste mange rejser, har jeg mødt nye mennesker, som alle har fået en betydning i større eller mindre grad. I sidste uge var jeg på date med en ny veninde og for godt og vel et år siden, tog jeg kontakt til en af mine gamle drengevenner – ganske enkelt fordi jeg manglede en dreng i mit liv, som ikke er min familie. Vi har holdt ved lige siden og ses ofte nu.

Rikke’s nye projekt, Month Of May. Faktisk blev jeg allerede introduceret for det, da hun besøgte Danmark over julen og kunne næsten ikke være i mig selv af begejstring. Nu er der ikke længe til at det går i luften og hun er også begyndt at tease for det henne på Instagram.

● Jane Kønigs nye kollektion! De her øreringe er røget direkte ind på min ønskeliste. Det er da en af de positive ting ved, at min fødselsdag nærmer sig med hastige skidt. (reklamelinks)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments