POSTKORT FRA SRI LANKA OG EN PRIKKET BADEDRAGT

Sri Lanka

Hola chicas!!

Her kommer det første lille postkort fra Sri Lanka, hvor jeg nu  har været i godt og vel et døgn. Vi ankom i går aftes, efter noget der føles som verdens nemmeste rejse. Endda selvom vi havde en mellemlanding i Doha. Jeg tror måske det handler om, at vi først fløj fra København sent søndag aften og derfor snildt kunne bruge de de fleste rejsetimer på at at sove. Mega win!!

Selvom vi endnu ikke har oplevet så meget mere end vores lokale strand og et et par strandbarer, så er Sri Lanka på alle måder præcis det, jeg trænger til netop nu. Varm, smuk, rolig, ny og enormt spændende.

Jeg tror aldrig jeg bliver træt af at opdage nye steder og forelske sig i ting, som man ikke anede fandtes.

Jeg er her sammen med min veninde og verdens bedste rejsemakker, Julie, og selvom vi også har planer om at slappe af, nyde solen og bare have det sjovt og rart, så skal vi naturligvis også opleve noget af landet og kulturen. Nu skal vi lige lande sådan rigtigt og så ligger vi en plan. Jeg vil f. eks rigtig gerne sufe, køre i tog, se blåhvaler og besøge en lokal by. Flere af jer har været så søde at komme med gode tips henne på Instagram og det betyder simpelthen så meget. Så sent som i dag har vi faktisk besøgt en cafe, fordi jeg pludselig tjekkede ind til verdens sødeste og mest hjælpsomme besked i min indbakke. Det betyder simpelthen så meget.

Lige nu er den eneste (og måske lidt store) udfordring, Internettet. Det har de altså aldrig været helt gode til i den her del af verden. Jeg kunne selvfølgelig også bare vælge at trække stikket og holde lidt fri, men jeg har faktisk slet ikke lyst til ikke at opdatere herinde. Jeg vil gerne holde den kørende (nogenlunde) som normalt og så synes jeg også at det er sjovest at dele ud af mine oplevelser, mens de rent faktisk sker.

Hotellets WIFI har dog sine gode stundet og nu lykkedes det for mig at få uploaded en håndfuld billeder. Men bliver der pludselig lidt stille, så ved I hvorfor. Selvom man selvfølgelig aldrig ved om jeg bliver fanget af en bølge 😉

Husk at jeg også opdaterer henne på Instagram og bliver så glad når I følger med 🖤

Sri LankaOg ENDELIG kunne jeg tage min prikkede badedragt fra & Other Stories i brug. Det har jeg ventet på siden jeg klikkede den hjem tilbage i December. Der er også et lidt bedre billede af den henne på min Insta

Sri Lanka

Sri LankaSommekjole fra Pieces og solbriller fra Le Specs

Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments