ONSDAGSTIP: EN RIGTIG LÆKKER RABATKODE TIL ARKET

Rabatkode til arketReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Hola chicas!!

Jeg tjekker lige ind endnu engang i dag. Ganske enkelt fordi jeg har et ret lækkert tip til jer, som måske kan varme sig på her på en iskold onsdag eftermiddag. Sagen er nemlig den, at vi hos Society B har fået lov til at dele en rabatkode til et af mit personlige favorit-brands. Det er selvfølgelig Arket, det handler om. Fine, simple, klassiske og stilede Arket.

Koden SOCIETYB20 giver 20% ekstra på ALT udsalg.

Nu tænker I måske, at det ikke er noget vildt i sig selv, fordi de fleste webshops alligvel har ekstra travlt med at skrue ekstra meget op for rabatterne på deres udsalg lige for tiden. Det tænkte jeg i hvert fald selv, men så kiggede jeg lige lidt nærmere på udvalget og så gik det op for mig, hvor mange gode fund der egentlig er derinde. For det første er meget i forvejen sat så meget ned, at det næsten bliver gratis, når man smider de ekstra 20% og for det andet, er der virkelig mange gode og klassiske styles at vælge imellem.

Herover har jeg samlet en håndfuld af mine personlige favoritter og i skrivende stund sidder jeg og gør mig store overvejelser om at klikke den korte termojakke (nummer 2) hjem. Jeg har ladet mig fortælle, at den skulle være så varm, at der ikke kommer en vind igennem og når den samtidig også er ret pæn, så er det jo en god klassisk win/win. Faktisk var jeg forbi deres butik den anden dag (da jeg bl.a endte med at købe den her fine vest) for at se om den stadig var at finde derinde – der var den selvfølgelig long gone. Det eneste der holder mig lidt tilbage er det faktum, at jeg rejser til de varme lande i weekenden og jeg tvivler på, at jeg kan nå at få den hjem inden da.

Nu er tippet i hvert fald givet videre. Happy shopping og rigtig god aften ♥️

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments