10 TANKER FRA I DAG

10 TANKER FRA I DAG 1Dagens Instagrambillede

● HVOR er dramaet, spændingen og udfordringerne? Mit liv har sjældent været så kedeligt, som det har været her i løbet af årets første 10 tage. Dagene ligner hinanden og går sin gang. Det er på sin vis også fint nok og jeg forsøger virkelig at nyde roen, men jeg må bare erkende, at jeg trives bedst når jeg bliver udfordret og når min hjerne har noget vigtigt at arbejde med.

●  Til gengæld er dagen nu tiltaget med hele 24 minutter. Nu begynder man jo snart at kunne mærke det 🖤

●  Min rejselyst er større end den længe har været og hvis I vidste hvor mange flybilletter og kombinationer jeg har tjekket ud i løbet af de sidste par dage. Egentlig lidt fjollet, for jeg har jo en skøn Sri Lanka-tur at se frem til.

●  Speaking of rejser, så har Sidsel skrevet et helt genialt om rejser og miljøbevisthed. Hun sætter i hvert fald ord på mange af de ting jeg selv forsøger at gøre, når der kommer flere og flere kritiske kommentarer om selvsamme emne i mine rejseindlæg.

●  Og hvorfor er jeg ikke inviteret med på den der Caribien-tur med Gina Tricot? 😂

●  Jeg SKAL blive bedre til at sætte mine idèer og intentioner for dagen i system. I dag har jeg haft 120 ting jeg gerne vil lave, tjekke ud, følge op på og sætte mig ind i og netop fordi der er så mange, så glemmer jeg ca. halvdelen.

Sweatpants på den smarte måde! Jeg er fan #måhaetpar (reklamelink)

●  Skulle man overveje at tage et kursus i photoshop, så jeg kunne blive endnu bedre til det pjat? Men hvor finder man det bedste?

Mit hemmelige match på DR1 er nok det sjoveste koncept længe. Og det er i øvrigt alt for længe siden, at jeg sidst har set reality-TV

●  Èn ting, som er sjovere i frostvejr er løb. Gud hvor jeg elsker at løbe en tur i byen på en iskold vintermorgen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments