10 TING JEG IKKE FORSTÅR

10 TING JEG IKKE FORSTÅR 1

● Hvorfor trailerne automatisk går i gang, så snart man logger ind på sin Netflix-konto. Det er faktisk næsten ligeså irriterende, som når man får kastet en kæmpe pop-up-reklame i hovedet. (ja, sorry hvis det måske er sket en enkelt eller to gange herinde)

● Hvorfor tjenere og bartendere ALTID spørger om man betaler samlet. Det skaber nærmest altid en akavet situation, uanset hvad konstellationen er. HVIS man nu betaler sammen, så siger man det jo bare.

● Hypen omkring Robyn. Altså sangeren. Sorry, men jeg kan bare ikke se det.

● Udsalg, hvor varene er sat ned med 20%. Det er altså ikke udsalg. Det er rabat.

● Restauranter og cafèer, der har salat på menuen og deres “salat” består af 4 stykker hjertesalat, 3 skriver agurk et pat løgringe og måske en tomat, hvis man er heldig. Giver det ikke næsten sig selv, at det vil skuffe de fleste?

● At der ikke findes en eller anden lov, for flyselskaber hvor de skal oplyse den “rigtige” pris på billetter. Det er jo mere reglen end undtagelsen, at der kommer 30% oveni hvis man f. eks skal betale med visakort, vil sidde ned eller være sikker på at komme med-ish.

● Brugervenligheden på Facebook’s pages. De af jer, som administrerer en side af den ene eller anden slags ved hvad jeg mener. Til tider skulle man tro, at de nærmest har gjort det besværligt med vilje.

● At over 40 (og nok også flere) personer ville tage billeder af sidste uges togulykke. Ikke nok med, at det er på grænsen til absurd, hvad skulle de så bruge dem til? Sjældent har bøder været mere retfærdige, hvis I spørger mig.

● Hvorfor & Other Stories ikke har produceret de her bukser i endnu flere farver og mønstre. Det er unægteligt de BEDSTE bukser jeg længe har haft og har snart boet i dem i en måned. (reklamelink)

● At København (også) er fyldt med turister i disse dage. Det er uden tvivl skønt og alt det der, men der findes da ikke noget tidspunkt på året, hvor byen er mere kedelig.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments