10 TANKER FRA I DAG

10 TANKER FRA I DAG 1

● Nåmen så står jeg da bare op nu! (da jeg vågnede kl. 5.45 og åbentbart ikke kunne sove mere)

● Det var godt nok en dum idè at tage til Stram Op uden at have spist morgenmad. Det gør jeg ikke igen.

● “Allerede” “åh nej” og “det bliver dyrt” da der tikkede en mail ind i min indbakke om, at & Other Stories lige har startet udsalg. Det gælder vist kun for dem, der modtager deres nyhedsbrev, men til jer der ikke får det, kan jeg da lige tippe om, at de seje chunky sko bliver sat ned med 50% det samme gør den smukke grønne kjole, som jeg selv er den lykkelige ejer af og så bliver jeg nok nødt til at klikke det smukke himmelblå uldtørklæde, som jeg har luret på flere gange, hjem. (reklamelinks)

● Jeg gør det i morgen. Det er stadig det med de der julegaver.

● Lad mig komme væk herfra – da jeg alligvel forsøgte at gøre et forsøg på at få en af dem i hus.

● YES YES YES! Det er årets korteste dag og i morgen går vi mod lysere tider.

● Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har lagt noget på Instagram. Jeg mangler mit sollys. Jeg kan i øvrigt heller ikke huske hvornår jeg sidst har set solen?

● Okay, det er muligvis de pæneste sandaler, jeg længe har set. Dem gad jeg godt at have med på min tur til Sri Lanka i Februar. (reklamelink)

● Tænkt hvis alle besluttede at skifte julens flæksesteg ud med falafler, de brune kartofler ud med fladbrød og den brune sovs ud med Hummus. Åh det kunne være rart. Selvom jeg nok er ret alene om den holdning.

● Mon der overhovedet er nogen, der læser alt det her? De fleste har jo travlt med at holde juleferie.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments