LIDT SNAK OM FOTOGRAFERING, VERDENS BEDSTE OLYMPUS KAMERA OG ET RET GODT TILBUD

Olympus PenReklame for Olympus

Hola chicas 🖤

I dag skal det handle lidt om fotografering og kameraudstyr. Det er med at tage billeder er jo mere eller mindre det, der fylder aller mest i mit arbejdsliv og noget, som jeg bruger flere timer på hver eneste dag. Præcis derfor, er det også utroligt vigtigt for mig, at udstyret er tip-top.

Den opmærksomme læser husker måske, at jeg fik et nyt kamera fra Olympus tilbage i sensommeren og selvom jeg allerede var rigtig glad for det dengang, så snakker vi altså om en kærlighed, der bare vokser og vokser. Det er kameraet, som opfylder alle mine behov og det har simpelthen så mange features, som bare gør mit liv meget nemmere. Eller i hvert fald mit arbejdsliv. For blot at nævne et par stykker, så kan jeg, via en olympus-app, importere billederne direkte til min telefon, i app’en er der også en fjernbetjening, som jeg kan bruge som selvudløser og så kan skærmen flippes på en måde, som gør det muligt at skyde fra alle vinkler. MEGA WIN.

Olympus Pen

Når det kommer til billeder, så er lys et af de aller vigtigste elementer. Det gør næsten ondt i mine øjne, når billeder bliver grynede og gule i det, pga. dårligt fotolys. Men dårligt fotolys mener jeg også mangel på lys og så kan i næsten selv gætte hvor udfordret jeg er lige for tiden 🙄 Men takket være mit Olympus Pen-kamera, kunne situationen heldigvis være meget værre end den er. Af alle kameraer jeg har prøvet, er det uden tvivl det, som kan lukke mest lys ind og stadig bevare billedet gode og skarpe kvalitet.

For et par dagen siden blev situationen endda endnu bedre (kan vi snakke om perfekt timing?) for der fik jeg tilsendt deres 30 MM Marcro linse. Det lyder sikkert som volapyk for de fleste, men kort fortalt, så er det et ojektiv som er fast (altså det kan ikke zoome) og som giver en intens billedforstørrelse. Faktisk det optimale, et motiv kan indfanges med, når der bruges et makroobjektiv i denne klasse. På samme tid kan man opnå et resultat, der gør en motiv knivskarpt og en stærk sløring af baggrunden.

For at give et eksempel, så er billederne I ser her (dem med hårspænder og det af mig) taget med 30 MM Macro objektivet. De er skudt for et par dage siden og jeg kan godt fortælle jer, at det var en af de der triste og grå Decemberdage, hvor det aldrig bliver lyst. De er skudt inde i min stue, helt uden brug af kunstigt lys og fremstår stadig knivskarpe.

For mig er sådan et objektiv intet mindre end genialt, for langt størstedelen af mine billeder er netop af den slags, hvor der er fokus på et bestemt motiv eller outfitbilleder, selvfølgelig, hvor jeg selv fungerer som objekt og baggrunden er sløret.

ET RET GODT TILBUD

Når man køber et Olympus Pen-kamera, så følger der et standard objektiv med. Det fejler bestemt ikke noget og kan stadig lukke rigtig meget lys ind. Desuden kan det også zoome. Men lige nu kører Olympus en ret sej kampagne, som jeg har fået fornøjelsen af at dele med jer. Sagen er nemlig den, at frem til d. 31 December, får kam en et gratis 30 MM Marco objektiv med, når man køber et Olympus Pen-kamera. I sig selv har det en værdi på 2499 kr. så vi snakker altså om et ret godt tilbud. Tilbudet gælder både på Olympus’ egen webshop hos alle forhandlere. Det kan bl.a findes lige her. Og som I kan se, er der også frit valg i de farver, som kameraet kommer i.

Kan vi i øvrigt lige snakke om hvor pænt det er? Elsker virkelig det lækre retro-look.

Olympus Pen30 MM Macro objektivet, på kameraet

Olympus PenEt lille eksempel på, hvor skarpt man kan få sit objektiv

Olympus Pen

Olympus Pen

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments