PYJAMAS PARTY: KIRSKEBÆR PYJAMAS FRA LULU’S DRAWER

Lulus drawer pyjamas

Reklame for Lulu’s Drawer

Go’ søndag morgen derude 🖤

Velkommen til et par lidt anderledes outfitbilleder. Et outfit, der beskriver min weekend ganske fint. Det her grå, våde og kedelige Decembervejr har ikke indbudt til noget som helst andet end hygge og indendørs aktiviteter og det er sådan ca. også hvad jeg er i fuld sving med at bruge mine dage på. Fredag stod den på lækker middag med min veninde på CICCHETTI. Et sted, jeg på alle måder kan anbefale. I går løb jeg en lang tur, hyggede med yndlings Ricky i Nordhavn og sluttede med familiehygge i Vanløse.

I dag står den på hjemmehygge og ligesom jeg i går brugte flere timer i min nye og skønne kirsebær pyjamas fra Lulu’s Drawer, har jeg tænkt mig at gøre præcis det samme i dag. Jeg var så heldig at få fingrene i den før den blev helt udsolgt, men jeg har ladet mig fortælle, at den kommer tilbage inden længe, så det er bare om at holde øje med webshoppen.

Selvom jeg egentlig er inde i en periode, hvor jeg føler mig ganske godt med på blog og arbejds-fronten, så slog det mig lige, at vi er kommet til den tid på året, hvor jeg plejer at lave en masse tilbageblik. Det har jeg bestemt også tænkt mig at gøre, for 2018 har godt nok været lidt af en rutsjebane. Havde i spurgt mig for to måneder siden, så havde jeg ærligt talt ikke haft meget positivt at sige, men mod alle forventninger, tog det meste en drejning her til sidst og jeg føler egentlig, at jeg slutter på toppen.

Normalt plejer jeg at dele året op i 3 dele og fremhæver de forskellige op og nedture. I år tror jeg at det bliver lidt anderledes. Ganske enkelt fordi jeg har erfaret og lært så meget, at jeg har en del at sige og dele. Jeg skal bare lige finde ud af hvordan formatet skal være.

Det var lige en omgang godt og blandet søndagssnak herfra. Jeg satser på at kigge ind igen lidt senere. Kan I have en skøn dag 🖤

Lulus drawer pyjamas

Lulus drawer pyjamas

Læs også: Vintersol og onsdagssnak

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments