ER DET BARE MIG, ELLER

Nail art

● Er det ikke fuldstændig skørt, at nogen kan finde ud af at lave nail art? Jeg kan nærmest ikke engang ligge en pæn neglelak 😂I går fik jeg lavet den flotte omgang, som I kan se på billedet. Det var Rikke, som havde booket tid hos os hos Nails By Nicki og det uden tvivl de bedste og sjoveste 500 kr. jeg har brugt i lang tid.

● Er det mere reglen end undtagelsen, at der er bøvl med at få rabatkoder og gavekort til at virke?

● Er det ikke lidt hul i hovedet, at Apple har valgt at producere alle deres nye computere uden nogen som helst andre stik end USB. De siger at det er for at spare plads. Jeg siger, at det er for at få os til at købe deres lille bitte converter til 800 kr.

● Løber I også altid tør for mælk en eller to dage før I skal på ferie? Det sker for mig hver.eneste.gang og pga min dårlige madspild-samvittighed ender jeg altid med at tage kaffen sort i perioden #storehverdagsproblemer.

● Er det noget nær umuligt at finde de perfekte western-boots, som også er til at betale. Aller helst vil jeg gerne have Ganni’s version, men de altså lidt for dyre til mit nuværende shoppe-budget. De her kan helt sikkert også noget, men det er jo ikke helt rigtige western-boots. (reklamelinks)

● Har I også prøvet at se jer sure på et ord eller et udtryk? Af en eller anden mærkelig grund, er jeg altid blevet irriteret, når folk siger “jeg tænker at”. Sådan har jeg haft det i flere år og jeg ved simpelthen ikke hvorfor. Det værste af det hele er, at jeg sagtens selv kan finde på at bruge det?

● Er I også håbløst bagud med julegaver? Please sig, at det ikke kun er mig.

● Kunne det her være noget nær den perfekte nytårskjole? Især hvis man skulle fejre det et sted med eksotiske temperaturer. (reklamelink)

● Giver det fuldstændig god mening, at de her er landet på udsalg.

● Kan vi ikke blive enige om, at det her er Sushi-art til et helt nyt niveau?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments