DE SMUKKESTE BLOMSTREDE IPHONE COVERS

DE SMUKKESTE BLOMSTREDE IPHONE COVERS 1Rødt blomstercover fra PURO // Lilla blomsterover fra PURO

Annonce for PURO Iphone Covers

Jeg ved ikke med jer, men jeg har altid haft en lille svaghed for de der ting, som man kan personalisere. Eller sætte sit eget lille personlige præg på, om man vil. Jeg kan huske det helt tilbage fra dengang, hvor man kunne få sit eget lille operatørlogo (hed det vist nok) på skærmen på de første mobiltelefoner og da det tilmed blev muligt også at vælge sin egen ringetone, så var jeg solgt. Det er lidt på samme måde i dag, hvor jeg også er vild med alting, hvor man kan få sit navn eller initialer på. Drømmen er selvfølgelig en klassisk Louis Vuitton-kuffert med bogstaverne MKQ. Men det kræver nok, at mit lille blogger business her vokser sig lidt større 😉

Af præcis samme grund, har jeg også altid været glad for covers til min telefon. Det ER bare lidt sjovere selv at bestemme hvordan den skal se ud og ikke mindst at have muligheden for at skifte ud alt efter humør og lyst. Kan vi ikke godt blive enige om det? Min cover-samling er – og har altid været – forholdsvis stor. Nu elsker jeg generelt accessories og små dimser, der kan være med til at pifte hverdagen lidt op og lidt ligesom, at man selv synes at det er rart at skifte tøj engang imellem, så er det altså også lidt rart, når ens højre arm telefon og lige kan få lidt nye klæder på, når den trænger.

puro coverDen seneste tilføjelse til min cover-samling er de her fine blomstrede venner fra PURO, som er fra serien “cover chic”. At jeg elsker blomster kan jeg ikke løbe fra og min her blev min fascination altså ikke mindre, da jeg opdagede, at blomsterne rent faktiske er ægte blomster. De er blot blevet tørret og derefter presset ind i et lille resistent rum. Det i sig selv er ret fint, men det betyder jo også, at hver eneste cover er unikt og sit helt eget.

De findes til iphone X/XS/XS Max/XR, iPhone 6 Plus/6s Plus/7 Plus/8 Plus, iPhone 6/6s/7/8 og kommer i lilla, pink, rød og grøn og kan bl.a købes lige her.

Til sidst bliver jeg også nødt til lige at indskyde, at I skal skynde jer at få et cover på jeres telefon, hvis I ikke allerede har det. Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange iphones mine cover’s efterhånden har sparet mig for. Og når sådan en lille dims både kan give noget pænt og se på OG redde iphone-liv, så er det jo en ægte win/win. Puro cover

Puro cover

Puro coverLæs også: De fineste flade forårssko

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments