KAN VI TALE LIDT OM #43

KAN VI TALE LIDT OM #43 1The Dream Team story fra & Other Stories

● Hvor sjovt Guldlog’s indlæg om en almindelig morgen med små børn er? Nu har jeg ikke selv børn, men selv som moster til en 3 og en 4-årig kan jeg genkende samtlige punkter.

● Hvor stenede de der dage, hvor det bare aldrig bliver lyst, er! Jeg er simpelthen så taknemmelig over at have fundet mit gode humør igen, for ellers tror jeg ikke at jeg var kommet igennem de sidste par dage.

● Det der irriterende dilemma der opstår, når man skal besøge en restaurant, hvor man tidligere har haft en rigtig god oplevelse. Skal man bestille det samme som side og være sikker på succesen? Eller tage chancen og se om den kan blive toppet ved at prøve noget nyt?

● At det stikker HELT af med adventskonkurrencer i går. Mit feed var proppet på samtlige kanaler.

● Hvor skønt det rent faktisk er, at alt næsten altid er åbent om søndagen i København. I går tilbragte jeg halvdelen af dagen på et hotelværelse i Berlin (hvilket bestemt også er skønt). MEN, jeg havde altså håbet på at kunne kaste mig i lidt shopping. Men i Tyskland, der tager de altså søndag meget seriøst og selv de fleste kiosker har lukket.

● Farve kombinationen på den nye Marni-taske. Den sidder altså lige i skabet.

● Hvordan & Other Stories’ seneste story  også sidder lige i skabet. De formår om nogen at få en mørk tid til at fremstå, som noget af det mest hyggelige i verden og får mig endda til at glemme alt om palmer og hvide sandstrande, for en kort stund. (reklamelink)

● Manglen på en rigtig god voksenjulekalender? Det må da snart være tid til en ny Evergreen?

● Hvordan det altid er lidt sværere at tage sig sammen til ting man skal eller har en deadline på? Sådan har jeg det f. eks altid med de blogindlæg, der har en ramme eller som skal udgives på et bestemt tidpunkt. Det kan tage mig evigheder at tage hul på dem.

Adidas’ Temper Run sneakers. Jeg har ikke kunne få dem ud af tankerne, siden jeg udgav ugens Webshop-favoritter. Måske skulle det være årets julegave fra mig til mig.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments