I DECEMBER SKAL JEG

GLÆDELIG FØRSTE DECEMBER 🖤

En dag, der nok er lidt særlig for mange. Jeg husker i hvert fald tydeligt hvor højt jeg elskede den som barn. I dag er det en lidt anden sag. Eller i hvert fald ikke noget, jeg gør mig de helt store tanker om. Sådan har jeg haft det med julen de fleste af mine voksen år. Jeg kan skam godt lide den og alt det hygge, der følger med og jeg værdsætter bestemt også, at jeg er en af de heldige, som rent faktisk har nogen at holde jul med. Men jeg ville have et ligeså fint liv uden. Lad mig sige det sådan 😉

Det er heller ikke fordi jeg har specielt mange juleplaner, den næste månedstid. I det hele taget går jeg et par forholdsvis rolige uger i møde. Men sådan er det altid i den her branche, hvor de fleste bruger tiden på at lukke og slukke året. Jeg skal selvfølge fejre selv juledagene med min familie, men hvis det stod til mig, så tog jeg gerne en uges-tid under varmere himmelstrøg. Jeg har jo luftet tanken om en lille Decembertur for jer og der er altså heller ikke noget, der er udelukket endnu.

Men traditionen tro, så får I selvfølgelig lige et lille indblik i, hvilke ting og sager jeg har på programmet 🖤

I DECEMBER SKAL JEG 1

December 2017

● Et lille smut til Berlin, hvor jeg bl.a skal besøge madmarkedet i Bikini. Faktisk er der afgang i dag og selvom byen klart gør sig bedst i sommerperioden, så glæder jeg mig til et lille gensyn.

● Beslutte om jeg skal tage den med ro og blive i Danmark hele måneden, ELLER søge mod varmere himmelstrøg i et par dage. Min mavefornemmelse siger mig, at jeg ender med det første. Men for pokker hvor er jeg dog fristet..

● Drikke gløgg og gerne den hvide af slagsen. Faktisk har jeg ikke fået et eneste glas endnu.

● Til Julefrokost med Society-B-holdet. Faktisk er det den eneste julefrokost jeg har på programmet.

● Et smut til Fyn. Der har jeg faktisk slet ikke været siden Oktober og jeg savner!!

● Bo i den smukke smukke blå frakke fra & Other Stories, som jeg lige har klikket hjem. (reklamelink)

● Så skal jeg selvfølgelig også holde jul og I år bliver det i Jylland hos min Svogerfamilie. Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har holdt jul I Jylland før #vigtigviden

● Få styr på mine nytårsplaner, som pt. er ikke-eksisterende.

● Udnytte den knap så pakkede kalender og få styr på nogle af mine blog-hængepartier. Hele tre rejseguides skal gøres færdige og en guide til de bedste serier på HBO og der skal tages hul på et lille nyt koncept, som jeg går og leget med.

Lad mig endelig vide hvad I har på December-programmet? Det er altid så hyggeligt at høre 🖤

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments