FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

GLÆDELIG FREDAG, VENNER 🖤

For mit vedkommende, den første “rigtige” fredag i noget der føles som evigheder. Oven i hatten, så går jeg også på weekend med højt humør. Jeg har simpelthen haft den skønneste uge, hvor jeg heldigvis har været i stand til at beholde det gode humør, jeg endte med at genfinde i Mexico. Jeg var ærligt talt en smule nervøs for at komme tilbage til den hverdag, som jeg var kørt noget så træt i. Men så langt, så godt og indtil nu er det gået strålende og over alt forventning. Det er ikke fordi der er sket noget vildt og revolutionerende, men når de små ting flasker sig og når man pludselig opdager, at man har haft 3-4 rigtig gode i træk, så kan en negativ tankegang hurtigt ændre sig.

Den kommende weekend bliver ikke en helt almindelig en af slagsen. Faktisk hopper jeg endnu engang på et fly. Dog ikke til nogen vild og eksotisk destination. Turen går til Berlin, hvor jeg skal ned og besøge madmarkedet Bikini, sammen med Kat, Michelle og PR Bureauet, Agency V. De af jer, som har læst med herinde i mange år, husker måske at jeg boede i Berlin, i en periode tilbage i 2012 og siden dengang, har det altid være lidt særligt at komme tilbage. Faktisk er det også ved at være et par år siden, at jeg sidst har været forbi, så jeg glæder mig til et lille gensyn.

Der er først afgang i morgen og derfor har jeg en skøn fredag foran mig, hvor den bl.a står på besøg hos The Powder Room, et smut forbi & Other Stories, hvor jeg skal kigge lidt nærmere på den her flotte sag, som jeg virkelig mangler i min vintergarderobe.  Og til sidst så har jeg en vin og hygge-aftale med denne skønne dame.

Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Skal I til julefrokost? Klippe-klister-dag? Til julemarked? Eller bare have en helt almindelig og afslappende en? Uanset hvad, så får I selvfølgelig lige et par tips og tricks til hvad tiden kan bruges på 🖤

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Billedet er lånt herfra


● Har I set den nye DR3-serie Doggystyle? Ellers har I virkelig noget at glæde jer til. Spørger I mig, så er vi altså oppe på SKAM-niveau og skuespillet er helt genialt. Det eneste negative jeg kan komme i tanke om, er navnet. Det er jeg altså ikke helt nede med.

● Smutte hen til Acie og læse hendes enormt velformulerede og reflekterende indlæg om almindelig sund fornuft, bæredygtighed og det der med at gøre sig til dommer over andre handlinger.

● Mangler I stadig en kjole eller to til Julens kommende fester? Så har Gina Tricot et godt bud og det samme kan man sige om denne flotte røde sag fra H&M. (reklamelinks)

● Hvis I er i København, så kan I smutte forbi Studio Arhoj’s (I ved, dem med pænt keramik) årlige julemarked, hvor der eftersigende skulle være gode penge at spare.

● Drik en hulens masse hvid gløgg. Noget af det aller bedste ved julen, hvis I spørger mig. Jeg kan på det varmenste anbefale Emily’s opskrift.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments