10 TANKER FRA I DAG

10 TANKER FRA I DAG 1I sol og varme for ganske få dage siden 🖤

● Hej København! Selvom det kun er to uger siden, så føles det som evigheder siden vi så hinanden sidt. Måske endda som I et helt andet liv.

● Hvorfor tager det altid så.lang.tid før dørene åbner, når flyet er parkeret

● Skal min tunge kuffert og jeg tage bussen eller taxa hjem fra metroen? 5C-bussen vandt. Det må betyde, at jeg har haft overskud på overskudskontoen.

● Skal jeg for første gang i flere uger lave mit første hjemmelavede måltid, eller overgive mig til WOLT? Jeg tror at sidstnævnte vinder!

● At fylde et køleskab op fra bunden kan faktisk være ganske tilfredsstillende.

● Hvornår kan jeg rejse til de varme lande igen?

● Glögg-sæsonen er gået i gang imens jeg har været væk. Uden tvivl dagens bedste nyhed.

● Bare jeg ikke møder nogen jeg kender 🤞🏻På vej hjem i metroen efter 12-timers flytning, med de største render under øjnene.

● Burde jeg lige nå at udnytte den der Black Friday-weekend? Jeg har faktisk kun klikket sæsonens pæneste handsker hjem (som jeg i øvrigt har været den lykkelige ejer af, men som jeg nåede at smide væk lige inden jeg rejste). Så er jeg godt nok også farligt fristet af de smukke bukser fra Arket, men dem mangler jeg vist ikke. (reklamelinks)

● I skrivende stund er klokken 16:43 og min krop trænger nærmest til den daglige Margarita, som den lige var blevet vandt til. Det kalder vist på en lille detox.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments