GLIMT FRA HVERDAGEN

Velkommen til det første indlæg, der er skrevet fra min helt nye Macbook Pro! Det er selvfølgelig ikke noget I hverken kan se eller mærke, men for sådan en som mig, der tilbringer rigtig mange timer foran skærmen, hver eneste dag, så er det altså en ret stor ting, når man får nyt værktøj 😉

Men det er jo slet ikke min nye computer, som det skal handle om nu. Næ, det er nemlig de små højdepunkter fra den sidste uges tid. Det har faktisk været en helt fin en af slagsen. En af dem, hvor jeg ikke har haft specielt travlt og derfor har der været god tid til at være sammen med mine venner og fordybe mig i ting, som jeg ellers ikke har tid til. Mit humør har også været bedre, end det har været længe og jeg har fået tænkt en masse positive tanker.

Den kommende uge bliver nok lidt mere presset. Både fordi der er lidt mere i kalenderen, men også fordi det er den sidste uge, inden jeg sætter kursen mod Mexico. Der er altid en masse ting der skal lukkes, slukkes og klares inden en længere rejse. Men jeg glæder mig ærligt talt så meget, at det ikke gør mig det fjerneste.

Men nok om det der kommer til at ske. Her er lidt om det, der er sket..

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Èn af de mange fordele ved at bo på 4. sal er det smukke lysindfald. Om sommeren kan det være lige til den skarpeste side, men på denne årstid, så er det altså ret magisk, når solen lige kigger forbi i ny og næ. Mit spisebord er i øvrigt det her.

GLIMT FRA HVERDAGEN 2Et lille glimt fra søndag i sidste uge, hvor jeg var en tur i studiet, for at skyde nye profilbilleder til Society-B

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Jeg har fået tilsendt den nye bog, Jenteloven af Sofie Frøysaa og Ulrikke Falch (som de fleste af os vist kender fra SKAM). Den sætter fokus på kvinder, vores roller i samfundet og at kæmpe mod sexisme. Jeg glæder mig vanvittigt meget til at læse den og den kommer helt sikkert med i kufferten, når jeg rejser til Mexico i næste weekend.

GLIMT FRA HVERDAGEN 4Shopping på Nørrebro er altid en farverig fornøjelse. Hvis I ikke har være forbi Lygten Bazar, så skal I prøve det. Der findes ikke den ting, som de ikke har og alt er så billigt, at det kan være svært at forstå.

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Lidt vinduesshopping hos Meyers på Jægersborggade.

GLIMT FRA HVERDAGEN 6Hvis I mangler en god BB Cream, så kan jeg næsten ikke anbefale den her fra Klairs nok. Det er en af de bedste, jeg nogensinde har prøvet og ligger sig som silke på huden og giver den fineste overflade. Smykkerne er også nogle af mine favoritter og er alle fra Jane Kønig. Øreringene findes lige her og her og halskæden her. (reklamelinks)

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Jeg går over Den Røde Plads flere gange om dagen og jeg får lyst til at tage billeder af den hver.eneste.gang. Kombinationen af farver og skøre ting gør altså noget godt for øjnene.

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Aykassa De fine kasser fra er over alt på Instagram these days og jeg har selvfølgelig heller ikke kunne modstå hypen.

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Endnu et lille glimt fra en stund, da Oktoberlyset kiggede forbi min stue. Mine Montana-reoler er uden tvivl noget et af de bedste boligkøb, jeg nogensinde har gjort.

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Den sidste uge har jeg haft middagsgæster hele tre gange og det har selvfølgelig også betydet, at jeg har hængt ekstra meget ud hos min lokale købmand.

GLIMT FRA HVERDAGEN 11Fra I morges, hvor jeg kastede mig ud i en lille løbetur på 14 km.

GLIMT FRA HVERDAGEN 12Jeg følte mig som en heldig kartoffel, da jeg fik tilsendt 2019-udgaven af Atelier Aarhus. Sådan en fysisk kalender kan altså noget helt særligt og den her har simpelthen så mange gode funktioner, at man bliver helt afhængig af den.

GLIMT FRA HVERDAGEN 13Jeg har også haft mit første besøg hos hypede Mad og Kaffe på Stefansgade. Maden kunne jeg ikke sætte en finger på, men betjeningen kunne bestemt have været bedre.

GLIMT FRA HVERDAGEN 14Så har jeg selvfølgelig – ligesom alle andre – nydt den fantastiske Novembersol, som vi er blevet beriget med de sidste par dage. Resten af mit outfit kan I se HER.

Husk at følge med henne på Instagram, hvor jeg deler mange flere hverdagsglimt 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments