FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 1Reklamelinks: Coat: Gina Tricot (Old season) T-shirt: Stig P Jeans: Gina Tricot (Old Season) Sneakers: Adidas Falcon Bag: Loewe

Reklame for Stig P

GLÆDELIG FREDAG 🖤

Er I klar til weekenden derude? Mange af jer har sikker kørt på halv tid eller i lavt tempo den seneste uge eller måske har I endda haft efterårsferie? Jeg kan i hvert fald tydelig mærke, at der ikke har været det samme flow i min indbakke og at alt er gået lidt mere langt. Det er også rart engang imellem, men præcis derfor, føles weekenden heller ikke heeeelt så tiltrængt som andre weekender har gjort. I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra en omgang træning og har lige lidt arbejde der skal klares.

Min miniferie her på Fyn slutter også i dag og om et par timer sætter jeg kursen mod København. Det meste af weekenden kommer alligvel til at stå i familiens tegn. I morgen skal vi nemlig fejre med lille nevø’s fødselsdag med alt hvad det indebærer. Jeg har købt den sejeste gave, som jeg glæder mig vanvittigt meget til at forære ham. Men før den står på mere familietid, så skal jeg lige ud med min veninde i aften. Om det bliver til hygge eller dans ved jeg stadig ikke. Time will show 🙂 Uanset hvad, så kan i dag næsten kun blive en god dag. Solen skinner og Khalid har lige smidt et nyt album på gaden og jeg har lige fået en sms om at pakken med den her kjole er blevet leveret på min adresse. Så kan man jo næsten ikke bede om mere!

Billederne her er fra i går, som jo bare en endnu en fuldstændig fantastisk Oktoberdag. Jeg var hoppet i to gamle favoritter. Mine jeans og jakke, som begge er fra Gina Tricot og som også har flere år på bagen. Har I også bemærket min taske? Den er faktisk også helt ny. Eller i hvert fald ny i min samling. Sagen er nemlig den, at jeg købte den af Kat til Tradono Markedet i sidste weekend. Hun købte den på Vestiarie tidligere på året og hvis I vidste hvor mange misundelige blikke jeg har sendt efter den lige siden. Så da hun pludselig hev den op af posen, så var jeg jo nødt til at slå til!

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 2

Har I sjove planer for weekenden? Fest? Afslapning? Fødselsdag? Familietid? Eller noget helt andet? Uanset hvad, så får I, som altid, lige et par gode tips til hvad tiden kan bruges på 🖤

● Højsæsonen for lagersalg er over os og jeg synes, at jeg hører om det ene gode efter det andet. I denne weekend er det Envii, som fylder Nørrebrohallen op. Jeg bor heldigvis lige ved siden af, så jeg håber på at nå et smut forbi.

● Hvis I mangler lidt godt TV så kan jeg varmt anbefale DR3’s Dokumentarserie om Citybois. Som med de fleste DR3-programmer, så er den selvfølgelig vanvittig godt produceret og så giver den bare et super godt indtryk af drengens liv. Absolut på godt og ondt.

● Jeg har også lige fået en mail om, at H&M holder Member-days, hvor de giver 20% på et helt køb, til alle medlemmer. Jeg vender selv på, at den her smukke kjole, kommer hjem i min størrelse. (reklamelink)

● Lære lidt om de gode Fynske gloser 

● Lidt spændende læsning om en helt ny måde at bo og ikke mindst leve på. Måske det var noget jeg skulle overveje, når jeg end dag bliver hjemløs 😉

● Læse den her artikel og se den til tilhørende fotoserie. Den rørte altså noget i mig og det tror jeg at den vil gøre i de fleste, som ikke er vokset op i en af landets store byer.

 

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 3

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 4

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 5

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 6

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS 7

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments