MANDAG, MAGI OG MEXICO

MANDAG, MAGI OG MEXICO 1Reklamelinks: Top: Just Female Trousers: 2NDONE Shoes: Gucci Bag: J.W Anderson

Reklame for Just Female og 2ndone

Go’mandag morgen derude 🖤

Er I klar til en ny uge? Der er sikkert flere af jer, som har efterårsferie og er travlt optaget med at nyde solen. Som jeg også nævnte i fredags, så smutter jeg selv på efterårsferie i morgen. Det bliver en lille kort en af slagsen, men det lykkedes mig at få klemt en lille Fyn-tur ind i kalenderen og sådan en gør altid noget godt for mig. Som I nok efterhånden har bemærket, så gennemgår jeg en ret eftertænksom periode lige nu og så gør de der små pauser og åndehuller underværker.

Weekenden er forsvundet ud af det blå og faktisk har det været en ret god en af slagsen. Fredag stod den på fredagsbar, lørdag lidt arbejde og oprydning herhjemme og middag og vin med min madklub om aftenen. Hele søndagen gik med endnu et succesfuldt Tradono Marked og om aftenen var jeg på Madklubbens nye Pizza Restaurant, Frankie, med min søster. Det smagte himmelsk og jeg tænker, at jeg lige får disket op med en lille restaurantanbefaling inden længe. Det er lang tid siden, at der sidst har været gang i den kategori.

Billederne her er fra i lørdags, hvor Kat og jeg også lige nåede at gå en lille tur i det fantastiske vejr. Uden jakke og med bare ankler. Det er da ren magi. Efterårsmagi. Der er efterhånden kun tre uger til, at at jeg sætter kursen mod Mexico og da vi bookede rejsen var det med henblik på, at vi virkelig vil trænge til sommer til den tid. De sidste tre år har jeg tilbragt det meste af November måed i østen, fordi jeg simpelthen aldrig bliver venner med den den årstid. Og jeg kan tydeligt huske, hvordan det altid føles som EVIGHEDER siden, når jeg bliver ramt af det første solstrejf. Sådan bliver det nok ikke helt i år 😉

Kan I have en skøn dag derude 🖤

MANDAG, MAGI OG MEXICO 2

MANDAG, MAGI OG MEXICO 3

MANDAG, MAGI OG MEXICO 4

MANDAG, MAGI OG MEXICO 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments