OCTOBER 1

OCTOBER 1 1Reklamelinks: Jacket: & Other Stories Hoodie: Gina Tricot Trousers: & Other Stories Sneakers: Adidas Falcon Bag: Boyy

Reklame for & Other Stories

Glædelig tirsdag, kære jer 🖤

Klokken er godt og vel 10.30 og jeg er netop hoppet på toget mod København, efter at have tilbragt de seneste 5 dage hjemme på Fyn. Jeg har hele tiden tænkt, at det bare var en lille weekendtur med en lille forlængelse, men nu kan jeg da godt se, og mærke, at jeg faktisk har været væk en ret mange dage.

Når jeg kigger ud ad ruden, kører vi over et brunt, regnfuldt og gråt landskab og det får mig ærligt talt til at længdes efter sommerdagene, hvor mange ting bare var lidt nemmere at overskue. Ærligt talt, så er jeg nok bare lidt moody i dag, fordi jeg skal forlade Fyn, det regner og jeg er ramt af en mild form ondt i halsen og tung i hovedet. Heldigvis har jeg gode ting på programmet for resten af dagen – og egentlig også resten af ugen, så jeg ved at det ændrer sig så snart at jeg lige kommer igang.

Billederne her er fra i går, hvor jeg bl.a havde pakket mig godt ind i min nye sweatshirt fra Gina Tricot. Jeg er faktisk også hoppet i den i dag og det samme kommer sikkert også til at ske i morgen. Den er tydeligvis uimodståelig og bare helt enorm blød og lækker. En perfekt hyggetrøje, om man vil.

Bukserne har i vist også set en del gange herinde. Da jeg klikkede dem hjem i slutningen af August, var det lidt af et sats. En del af mig var nok overbevist om, at jeg ikke ville få dem brugt specielt meget. Men der tog jeg fejl, for de har efterhånden reddet en del tøjkriser og hjælper mig altid lidt, når jeg f. eks synes, at mit outfit er lidt for kedeligt og trænger til lidt krydderi 😉

Kan I have en skøn dag derude 🖤

OCTOBER 1 2

OCTOBER 1 3

OCTOBER 1 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments