I OKTOBER SKAL JEG

September lakker mod enden og i morgen tager vi hul på Oktober. Så er det vist sådan helt officielt efterår. En årstid, som jeg har det lidt blandet med. Jeg kan komme udenom den der bittersøde fornemmelse, der automatisk opstår, når dagene bliver kortere, lyset bliver skarpere, når træerne falmer og når dagene bliver kortere.

Efter en lang lang sommer kan jeg sagtens se fordelen i at fyre op under hyggen, skifte hvidvinen ud med rødvin og i det hele taget bare hygge noget mere. Jeg kan egentlig godt li’ oktober. Måske bryder jeg mig bare ikke så meget om, at den er en påmindelse om, at vi går en lang og mørk vinter i møde.

Men ikke desto mindre, så har jeg heldigvis en masse skønne ting på programmet for den kommende tid. Og nu hvor min boligsituation har taget en lille drejning, har jeg også fået ekstra meget plads i kalenderen og det har jeg tænkt mig at udfylde med små ture, en masse hygge og andre ting, der gør mig glad 🖤

I Oktober skal jeg…

I OKTOBER SKAL JEG 1På en æbleplantage i Skåne, Oktober 2017

● Lytte til en hulens masse Kim Larsen og takke ham for alle de melodier, han har beriget mit liv og ikke mindst barndom med.

● Tilbring fire dage på skønne skønne Mallorca sammen med min veninde. Det var en lidt spontan tur og vi har heller ikke planlagt det store. Mit eneste håb er, at den sensommer, som de har haft dernede fortsætter.

● Sælge ud til min garderobe til Tradono Marked d. 14. Utroligt, at jeg kan blive ved med at finde ting frem fra gemmeren, men det kan jeg altså. Forresten deltager jeg i en lille auktion henne på App’en, hvor I kan byde på det her outfit og på en af mine A.P.C tasker. De slutter i dag, så det er om at være hurtig.

● Fortsætte med at øve mit spanske, så jeg er godt kørende, når jeg rejser til Mexico i November. Det går faktisk gansk godt og det har været noget nemmere at genopfriske, end jeg havde forventet.

● Til åbningfest på Madsklubbens nye Pizza-koncept, Frankies. Deres fester plejer at være lidt af en succes, så jeg har store forventninger.

● Forsætte mit forløb med Busigirl Mind Academi og psykolog Sisse Find Nielsen. Alene den første session gjorde en kæmpe forskel for mine tanker og tankemønstre, så jeg har store forventninger til de kommende.

● Forhåbentlig en tur på Louisiana og se deres nye udstilling, Månen.

● Holde et par efterårsferiedage på Fyn og nyde de smukke farver med lange gåture i skoven.

● Selvom min efterårsgarderober er ved at være solid, så skal jeg nok også lige tilføje en pæn brun strik, måske endnu en jakke og et par handsker i god kvalitet. (reklamelinks)

● I biografen. Det har jeg ikke været i hvad der føles som evigheder.

LAD MIG ENDELIG VIDE HVAD I HAR PÅ PROGRAMMET? JEG ELSKER NÅR I DELER UD AF JERES HVERDAG 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments